Ολυμπιακός: Πολλές δοκιμές ο Μαρτίνς, υποψήφιοι για βασικοί οι Ονιεκούρου και Μαντί Καμαρά

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός: Πολλές δοκιμές ο Μαρτίνς, υποψήφιοι για βασικοί οι Ονιεκούρου και Μαντί Καμαρά

bet365

Ο Πορτογάλος είχε πολλές δοκιμές πριν την Αντβέρπ δείχνοντας πάντως ότι προσανατολίζεται περισσότερο στο 4-2-3-1 ή το 4-3-3.

Παραμονές του αγώνα με την Αντβέρπ στο γήπεδο Καραϊσκάκη ο Μαρτίνς έκανε πολλές δοκιμές και με διάφορα σχήματα στον Ολυμπιακό. Ο Πορτογάλος τεχνικός πάντως διαφαίνεται ότι θα αφήσει το 4-4-2 και ότι περισσότερο πηγαίνει προς το 4-2-3-1 ή το 4-3-3.

Σχετικά με τα πρόσωπα της 11άδας οι αλλαγές που μπορεί να προκύψουν είναι από 2 έως 3. Να ξεκινήσουν δηλαδή βασικοί οι Μαντί Καμαρά και Χένρι Ονιεκούρου ενώ ο Ανδρούτσος εάν είναι στο 100% διεκδικεί τη θέση του δεξιού μπακ μαζί με τον Καρμπόβνικ. Στην περίπτωση του 4-2-3-1 θα έχουμε ένα πιθανό σχήμα με Βατσλίκ, Ρέαμπτσιουκ, Σισέ, Σωκράτη και Καρμπόβνικ ή Ανδρούτσο. Κέντρο με Εμβιλά και Καμαρά, άκρα με Ονιεκούρου και Βαλμπουενά, μπροστά τον Ελ Αραμπί και ίσως τον έτερο Καμαρά (Αγκιμπού) πίσω από τον φορ. Στην περίπτωση του 4-3-3 ο τρίτος χαφ θα είναι ο Μπουχαλάκης ή ο Κούντε.

Οι 25 της αποστολής για Αντβέρπ:

Βατσλίκ, Τζολάκης, Καραργύρης, Λαλά, Ανδρούτσος, Καρμπόβνικ, Ο. Μπα, Σισέ, Παπαδόπουλος, Παπασταθόπουλος, Μάρκοβιτς, Ρέαμπτσιουκ, Εμβιλά, Μπουχαλάκης, Σουρλής, Κούντε, Μ. Καμαρά, Α. Καμαρά, Μασούρας, Ονιεκουρού, Βαλμπουενά, Βρουσάι, Λόπες, Τικίνιο και Ελ Αραμπί.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα