Ολυμπιακός: Με Ντε λα Φουέντε και Χουάνγκ στην Κύπρο, εκτός ο Μαντί Καμαρά

Ολυμπιακός: Με Ντε λα Φουέντε και Χουάνγκ στην Κύπρο, εκτός ο Μαντί Καμαρά

Ολυμπιακός: Με Ντε λα Φουέντε και Χουάνγκ στην Κύπρο, εκτός ο Μαντί Καμαρά

bet365

Ο Ολυμπιακός θα πετάξει για την Κύπρο για το πρώτο ματς με τον Απόλλωνα Λεμεσού με τους Ντε λα Φουέντε και Χουάνγκ στην αποστολή! Μέσα κι ο Χασάν που ουσιαστικά παίρνει τη θέση του Τικίνιο.

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το πρώτο ματς με τον Απόλλωνα στη Λεμεσό (18/8, 20.00). Ο Κορμπεράν έχει συμπεριλάβει στα πλάνα του τον Ντε λα Φουέντε, που αποτελεί το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας αλλά και τον Χουάνγκ, ο οποίος ακόμη δεν έχει κάνει ντεμπούτο με την ερυθρόλευκη.

Στην αποστολή είναι κι ο Χασάν, ο οποίος ουσιαστικά αντικαθιστά τον Τικίνιο που πήρε μεταγραφή στη Μποταφόγκο. Εκτός είναι οι Παπασταθόπουλος και Μαντί Καμαρά που είναι τραυματίες.

Αναλυτικά η αποστολή που ανακοινώθηκε από τον Ισπανό προπονητή, μετά το τέλος της σημερινής προπόνησης:

Αγκιμπού Καμαρά, Ανδρούτσος, Άβιλα, Μπα, Μπουχαλάκης, Σισέ, Ελ Αραμπί, Χασάν, Χουάνγκ, Κίτσος, Ντε Λα Φουέντε, Κούντε, Κούτρης, Εμβιλά, Μανωλάς, Μασούρας, Ρέαμπτσιουκ, Παπαδούδης, Ραντζέλοβιτς, Τζολάκης, Βατσλίκ, Βαλμπουενά, Βρουσάι, Ζίνκερναγκελ.

 

Η αποστολή:

Μπορεί να είναι εικόνα ‎κείμενο που λέει "‎ΑΠΟΛΛΩΝ SQUAD LIST ΑΠΟΣΤΟΛΗ VS ﷺ EUROPA Keepers 1 VACLÍK 88 TZOLAKIS 99 PAPADOUDIS Defenders 23 KOUTRIS 24 BA 26 ÁVILA 44 MANOLAS 45 REABCIUK 66 CISSÉ 75 KITSOS Coach C. CORBERÁN Midfielders 5 BOUCHALAKIS 6 M'VILA 8 KUNDE 10 ZINCKERNAGEL 14 ANDROUTSOS 17 VROUSAI 19 MASOURAS 22 A. CAMARA 28 VALBUENA 30 DE LA FUENTE 33 HWANG 97 RANDJELOVIC Forwards 9 HASSAN 11 EL ARABI #WEKEEPONDREAMING 18.08.2022 COSMOTE SPORT HD 20:00 GSP STADIUM OLYMPIACOS FC©‎"‎

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα