Ολυμπιακός: Χωρίς Εμβιλά, αλλά με Καμαρά και Μπόουλερ πετάει για Ναντ

Ολυμπιακός: Χωρίς Εμβιλά, αλλά με Καμαρά και Μπόουλερ πετάει για Ναντ

bet365

Ο Ολυμπιακός θα πετάξει για τη Ναντ χωρίς τον Εμβιλά ο οποίος ταλαιπωρείται από ίωση, αλλά στη διάθεσή του θα είναι οι Μπόουλερ - Αμπουμπακάρ Καμαρά και Παπασταθόπουλος.

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το ματς με τη Ναντ (8/9, 22.00, Cosmote TV), στο πλαίσιο της πρεμιέρας των ομίλων του Europa League. Ο Κάρλος Κορμπεράν έκανε γνωστή την αποστολή που θα έχει στη διάθεσή του για το ματς στη Γαλλία, στο πλαίσιο της πρώτης αγωνιστικής του Group G.

Εκτός πλάνων είναι ο Εμβιλά ο οποίος έχει ίωση και φαρυγγίτιδα αλλά στα πλάνα του Ισπανού κόουτς θα είναι οι Παπασταθόπουλος, Αμπουμπακάρ Καμαρά αλλά κι ο Μπόουλερ.

Αναλυτικά οι επιλογές του:

Ανδρούτσος, Άβιλα, Μπουχαλάκης, Μπόουλερ, Σισέ, Ελ Αραμπί, Ίνμπομ Χουάνγκ, Αμπουμπακάρ Καμαρά, Κούντε, Μανωλάς, Μασούρας, Ντόι, Ρέαμπτσιουκ, Παπαδούδης, Μπιέλ, Ρέτσος, Ροντρίγκες, Παπασταθόπουλος, Τζολάκης, Ουί Τζο Χουάνγκ, Βατσλίκ, Βαλμπουενά, Βρουσάι.

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα