Εμβιλά: «Να αλλάξει η νοοτροπία μας»

Εμβιλά: «Να αλλάξει η νοοτροπία μας»

Newsroom
Εμβιλά: «Να αλλάξει η νοοτροπία μας»

bet365

Ο Γιαν Εμβιλά τόνισε πως ο Ολυμπιακός πρέπει να έχει μεγαλύτερη αποφασιστικότητα στο παιχνίδι του και ότι η υπόθεση πρόκριση παραμένει «ανοικτή».

Στην έλλειψη αποφασιστικότητας από την πλευρά του Ολυμπιακού στάθηκε ο Γιαν Εμβιλά, μετά την αποψινή (15/9) ήττα (0-3) του Ολυμπιακού από τη Φράιμπουργκ. «Νομίζω σήμερα δεν δείξαμε αποφασιστικότητα που πρέπει να έχεις σε τέτοια ματς. Πρέπει να έχεις περισσότερο από τα ματς του πρωταθλήματος. Πρέπει η αποφασιστικότητα να είναι μεγαλύτερη και από την επιθυμία και αυτό να το αποδεικνύεις. Σήμερα δεν το κάναμε αυτό. Δεν μπορείς να παίζεις τέτοια ματς αν δεν είσαι αποφασισμένος να κάνεις τα πάντα. Αυτό πρέπει να αλλάξει αν θέλουμε να πάμε καλύτερα. Αυτό που παρουσιάσαμε απόψε δεν αξίζει καθόλου στον Ολυμπιακό και ειδικά όταν παίζουμε εντός έδρας», σχολίασε αρχικά στην Cosmote TV.

Και μετά ρωτήθηκε για το πώς μπορεί να βελτιωθεί η κατάσταση στην ομάδα. «Πρέπει να αλλάξει τελείως η νοοτροπία μας. Πρέπει να αισθάνεσαι λες και μπαίνεις σε πόλεμο. Δυσκολευόμαστε στο πρωτάθλημα, πόσο μάλλον στην Ευρώπη που το επίπεδο είναι πιο ψηλό είναι πολύ πιο δύσκολα. Πρέπει να είμαστε πολύ πιο αποφασιστικοί», ήταν τα λόγια του.

Οσο για την υπόθεση πρόκριση και αν έχει «χαθεί» τόνισε ότι «φυσικά και μπορούμε να προκριθούμε, έχουμε 4 ματς μπροστά μας. Εχουμε όλες τις πιθανότητες. Πρέπει να αλλάξουμε και να αντιδράσουμε και να πάρουμε όλους τους υπόλοιπους βαθμούς στο γήπεδό μας και να παλέψουμε και εκτός έδρας. Μπορούνε να αλλάξουν τα πάντα»

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα