Ολυμπιακός: Τα δύο γκολ στις καθυστερήσεις που τον άφησαν εκτός Ευρώπης (vids)

Ολυμπιακός: Τα δύο γκολ στις καθυστερήσεις που τον άφησαν εκτός Ευρώπης (vids)

Newsroom
 Ολυμπιακός: Τα δύο γκολ στις καθυστερήσεις που τον άφησαν εκτός Ευρώπης (vids)

bet365

Η μοίρα έπαιξε άσχημο παιχνίδι στον Ολυμπιακό και με τα τέρματα που σημείωσαν Φράιμπουργκ και Ναντ στα «χασομέρια» άφησαν τους «ερυθρόλευκους» εκτός ευρωπαϊκής συνέχειας.

Φινάλε γκραν γκινιόλ είχαν τα δύο ματς του ομίλου του Ολυμπιακού στο Europa League, όπου αμφότερα κρίθηκαν στις καθυστερήσεις και η μοίρα... έπαιξε άσχημο παιχνίδι στους «ερυθρόλευκους»,

Η ολοκλήρωση της κανονικής διάρκειας βρήκε τους Πειραιώτες να προηγούνται 1-0 της Φράιμπουργκ και το Ναντ-Καραμπάγκ στο 1-1. Αυτό σήμαινε πως αν οι Πειραιώτες κέρδιζαν στο φινάλε τα «καναρίνια» θα συνέχιζαν στο Conferenfce League. Υπό αυτές τις συνθήκες μπήκαμε στον έξτρα χρόνο όπου όλα άλλαξαν.

Στο 90'+3' της Γερμανίας η Φράιμπουργκ ισοφάρισε 1-1 (μετέπειτα τελικό σκορ) με την κεφαλιά του Κίμπλερ, κάτι που πάντως δεν «ψαλίδιζε» τις ελπίδες του Ολυμπιακού αφού εξακολουθούσε να θέλει νίκη στο φινάλε για να τερματίσει τρίτος.

Δευτερόλεπτα μετά όμως ο Γκαναγκό βρήκε δίχτυα για τη Ναντ στο 90'+5' της αναμέτρησής της και της χάρισε τη νίκη 2-1, εξέλιξη που αυτόματα έστειλε τους «ερυθρόλευκους» στην 4η θέση. Αν δεν είχε μπει κάποιο από τα δύο αυτά γκολ - όποιο και αν ήταν - ο Ολυμπιακός θα παρέμενε στο «κόλπο» της 3ης θέσης.

 

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα