Φράιμπουργκ – Ολυμπιακός 1-1: Οι εντυπωσιακές επεμβάσεις του Πασχαλάκη (vid)

Newsroom
Φράιμπουργκ – Ολυμπιακός 1-1: Οι εντυπωσιακές επεμβάσεις του Πασχαλάκη (vid)

bet365

Απίστευτος ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης στο ματς του Ολυμπιακού με την Φράιμπουργκ, με τον τερματοφύλακα των «ερυθρολεύκων» να κάνει 4 απίστευτες επεμβάσεις πριν δεχθεί στο 93' το γκολ της ισοφάρισης.

Ο Ολυμπιακός δεν τα κατάφερε να μείνει «ζωντανός» στην μάχη της πρόκρισης για την επόμενη φάση του Conference League, καθώς μετά το 1-1 με την Φράιμπουργκ για την 5η αγωνιστική του Europa League, σε συνδυασμό με τη νίκη της Ναντ επί της Καραμπάγκ, έμεινε και μαθηματικά εκτός.

Στον αγώνα αυτό, αυτός που ξεχώρισε ήταν ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης ο οποίος έκανε την μία τεράστια επέμβαση μετά την άλλη. Συγκεκριμένα ο έμπειρος τερματοφύλακας με τέσσερις φοβερές αποκρούσεις είπε «όχι» στους Γερμανούς, πριν νικηθεί στο 93'.

Αρχικά στο 59' νίκησε τον Κούμπλερ σε κοντινό σουτ, στο 77' νίκησε τον Πέτερσεν με ακόμα καλύτερη επέμβαση, στο 81' είπε «όχι» στον Γκίντερ που προσπάθησε να σκοράρει με κοντινή κεφαλιά και στο88' έκανε ακόμα μια μαγική επέμβαση σταματώντας από το ένα μέτρο την κεφαλιά του Γέονγκ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα