Μίτσελ για το Ολυμπιακός - Ναντ: «Σίγουρα θα κοιτάζουμε με το ένα μάτι τον Παναθηναϊκό»!

Δημήτρης Τομαράς
Μίτσελ για το Ολυμπιακός - Ναντ: «Σίγουρα θα κοιτάζουμε με το ένα μάτι τον Παναθηναϊκό»!

bet365

Ο Μίτσελ αναφέρθηκε στο διαδικαστικό ματς του Ολυμπιακού με τη Ναντ και φυσικά μίλησε για το Κυριακάτικο ντέρμπι της Λεωφόρου κόντρα στον Παναθηναϊκό!

Ο Ισπανός προπονητής ξέρει πως έχει να προετοιμάσει τον Ολυμπιακό για δύο παιχνίδια. Ένα με τη Ναντ και ένα με τον Παναθηναϊκό. Ο Μίτσελ στη συνέντευξη Τύπου για το Ολυμπιακός - Ναντ επισήμανε για:

Το εάν είναι πρόβλημα η προετοιμασία 2 αγώνων: Το πρόβλημα είναι ότι ετοιμάζουμε ένα ματς όπου δεν έχουμε ελπίδες. Ο Ολυμπιακός έχει συνηθίσει να παίζει σε διαφορετικές διοργανώσεις οπότε δεν είναι δύσκολο. Ξέρουμε τη σημασία του ματς της Κυριακής όμως ξέρουμε και τη σημασία του να παίζεις για τον Ολυμπιακό.

Τον αποκλεισμό του Ολυμπιακού: Πραγματικά είναι δύσκολο. Όταν ήρθαμε είχαμε στόχο να περάσουμε. Ήμασταν κοντά αλλά τώρα δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι. Πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε και να βελτιωνόμαστε και σιγά σιγά το καταφέρνουμε.

Το εάν θα ήθελε να υπάρχει το αυριανό ματς στο πρόγραμμα ή όχι: Είναι μεγάλη μου τιμή να προπονώ τον Ολυμπιακό. Ακόμα και σε φιλικά ματς θα κάνω το καλύτερο. Θέλω να θυμίσω ότι είμαι εδώ με κίνητρο τη μεγάλη μου αγάπη για τον Ολυμπιακό που μου δίνει δύναμη για ματς όπως το αυριανό. Επομένως δεν ξέρω εάν πρέπει να το πω ή είναι περιττό σίγουρα θα κοιτάζουμε με το ένα μάτι με τον Παναθηναϊκό. Οι παίκτες που θα παίξουν αύριο έχουν παίξει στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Είναι μία ευκαιρία να δείξουν στον προπονητή ότι έκανε λάθος ή στον διαχειριστή (γέλια).

Το κατά πόσον θα παίξει αύριο και την Κυριακή κάποιος ίδιος παίκτης και εάν από την αυριανή διάταξη θα φανεί η 11άδα του ντέρμπι: Θα φοράω την ίδια φανέλα. Αυτό είναι σίγουρο.

Τη Ναντ: Εμείς θέλουμε τη νίκη για το πρεστίζ μας. Για το γόητρό μας. Η Ναντ είναι σημαντική ομάδα. Έχω παίξει απέναντί της. Θα την αντιμετωπίσουμε με μεγάλο κίνητρο. Σεβόμαστε τον αντίπαλο και ανυπομονούμε για το παιχνίδι.

Την πιθανότητα πειραματικής 11άδας με τη Ναντ: Για εμάς το αυριανό ματς μπορεί να μην έχει βαθμολογική σημασία όμως είναι σημαντικό για εμάς. Θέλουμε να κλείσουμε με καλή εικόνα τη διοργάνωση. Όποιος φορέσει τη φανέλα θα πρέπει να υπερασπιστεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το παιχνίδι. Ο προπονητής πρέπει να διαχειρίζεται τις ισορροπίες και να παίρνει και ρίσκο. Θα δώσουμε τη μεγαλύτερη δυνατή σημασία γιατί για παράδειγμα υπάρχουν ομάδες όπως η Καραμπάγκ που θα δει το ματς με το πιο μεγάλο ενδιαφέρον.

Ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί επισήμανε από τη μεριά του στη συνέντευξη Τύπου για:

Τα 2 ματς με Ναντ και Παναθηναϊκό: Είμαστε πολύ καλά. Έχουμε 2 σημαντικά παιχνίδια. Θέλουμε να κάνουμε μία καλή εμφάνιση στο τελευταίο ματς στο Γιουρόπα και μετά στο ντέρμπι και έχουμε αυτοπεποίθηση.

Το εάν υπάρχει περίπτωση να είναι στην αποστολή του Μαρόκου: Υπάρχει μία πιθανότητα. Ο κάθε παίκτης ονειρεύεται να είναι στο Παγκόσμιο. Το ελπίζω να είμαι στη λίστα, που δεν έχει βγει. Πρώτα θέλουμε να κάνουμε ένα καλό ματς αύριο. Μετά είναι σημαντικό για εμάς να πάρουμε μία νίκη εκτός έδρας με τον Παναθηναϊκό και να μειώσουμε τη διαφορά.

Το μυστικό του: Το μυστικό είναι να δίνεις τα πάντα και να μην σταματάς να δουλεύεις. Ένας φορ είναι για να σκοράρει αλλά τη δουλειά την κάνει όλη η ομάδα. Ποτέ δεν σταματάω να δουλεύω.

Τον ευρωπαϊκό αποκλεισμό και τον Παναθηναϊκό: Ναι πραγματικά είναι διαφορετικό το παιχνίδι της Κυριακής. Πρέπει να αλλάξουμε την κατάσταση στο Πρωτάθλημα αλλά πριν έχουμε το αυριανό παιχνίδι. Είναι η 1η φορά που συμβαίνει αυτό όσο είμαι εγώ. Θα κάνουμε τα πάντα για τη νίκη με Ναντ αλλά και με Παναθηναϊκό. Πολλές ομάδες αποκλείονται στο τέλος της διοργάνωσης. Όπως έγινε ανάποδα με Ναντ και Ολυμπιακό και σαν να άλλαξαν θέσεις έγινε και με Μαρσέιγ.

Το εάν του ταιριάζει η Ναντ: Ναι ίσως η Ναντ να μου ταιριάζει. Θα προσπαθήσω να κάνω κάτι καλό αύριο, όπως κάνω πάντα. Έχω σκοράρει κατά της Ναντ στη Γαλλία.

Το τι σημαίνει η Ναντ: Είναι πολύ σπουδαία ομάδα με πολύ κόσμο. Έχω φίλους εκεί. Εμείς θέλουμε να μην τελειώσουμε τη διοργάνωση χωρίς νίκη. Ίσως να είναι πιο σημαντικό για τη Ναντ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα