Μπόουλερ: «Όλοι μιλάνε για το ντέρμπι, θα πάμε 100% προετοιμασμένοι για τη νίκη»

Newsroom
Μπόουλερ: «Όλοι μιλάνε για το ντέρμπι, θα πάμε 100% προετοιμασμένοι για τη νίκη»

bet365

Ο Τζος Μπόουλερ αναφέρθηκε στο καλό παιχνίδι του Ολυμπιακού στο πρώτο ημίχρονο κόντρα στη Ναντ, αλλά και στο ντέρμπι επισημαίνοντας πως οι Πειραιώτες θα πάνε 100% προετοιμασμένοι για τη νίκη.

Ο Ολυμπιακός δεν τα κατάφερε ούτε στο τελευταίο φετινό του παιχνίδι, χάνοντας από τη Ναντ στο Καραϊσκάκης με 2-0. Μετά το τέλος της αναμέτρησης ο Τζος Μπόουλερ μιλώντας στην κάμερα της Cosmote TV ανέφερε τα εξής: «Είναι πολύ καλό το γεγονός πως μπήκαμε καλά στο παιχνίδι, παρά το ότι δεν είχαμε βαθμολογικό κίνητρο παίξαμε καλά είχαμε ευκαιρίες και τα νέα παιδιά δείξαμε πράγματα, πλέον κοιτάμε την Κυριακή».

Για το ντέρμπι της Κυριακής: «Όλοι μιλάνε για το παιχνίδι την Κυριακή, ξέρουμε πόσο σημαντικό είναι, πάμε εκεί 100% προετοιμασμένοι και για τη νίκη. Όλοι περιμένουν την ευκαιρία τους, περιμένω τον προπονητή είμαι εκεί όποτε χρειάζεται και δίνω τα πάντα, όπως όλα τα παιδιά που δουλεύουμε σκληρά στην προπόνηση».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα