Ναντ - Γιουβέντους 0-3: Με σούπερ Ντι Μαρία στους «16» του Europa

Newsroom
Ναντ - Γιουβέντους 0-3: Με σούπερ Ντι Μαρία στους «16» του Europa

bet365

Απίθανο χατ τρικ ο Ντι Μαρία και η Γιουβέντους προκρίθηκε εύκολα στους «16» επικρατώντας 3-0 της Ναντ. Με... ιδρώτα η Σεβίλλη, χαλαρά η Σπόρτινγκ.

Η νίκη ήταν... μονόδρομος για τους Μπιανκονέρι μετά το 1-1 του πρώτου αγώνα και η αρχή στο «Μποζουάρ» ήταν βγαλμένη από τα καλύτερα όνειρα του Αλέγκρι. Στο 5′ ο Ντι Μαρία με απίθανη έμπνευση και εκτέλεση πέτυχε το 1-0. Ο Αργεντινος στο 18′ πάτησε περιοχή, απέφυγε τον Λαφόντ, πήγε για το γκολ, αλλά ο Παλουά έδιωξε με το... χέρι. Πέναλτι, κόκκινη κάρτα και ο Ντι Μαρία σημείωσε το 2-0. Η Γιούβε έκανε ό,τι ήθελε στο ματς, ενώ είχε δοκάρι με τον Κόστιτς στο 45'. Η Γιουβέντους δεν είχε κανένα πρόβλημα απέναντι στη Ναντ, πλησίασε στο 3-0 με τον Κουαδράδο και τελικά το πέτυχε στο 78′ με κεφαλιά του κορυφαίου της αναμέτρησης, Ντι Μαρία.

Με τεσσάρα η Σπόρτινγκ στους «16»

Η Μίντιλαντ είχε βάλει δύσκολα στην Πορτογαλία (1-1), όμως ο επαναληπτικός αποδείχθηκε εύκολη υπόθεση για τη Σπόρτινγκ. Σούπερ οι φιλοξενούμενοι, διέλυσαν με 4-0 τους Δανούς και προκρίθηκαν εύκολα στην επόμενη φάση. Ο Κόατες στο 21’ έδωσε προβάδισμα στους φιλοξενούμενους, με τον Παουλίνιο μέσα σε τρία λεπτά να αντικρίζει δυο κίτρινες και να αφήνει την ομάδα του με παίκτη λιγότερο. Εξαιρετική στην επανάληψη η Σπόρτινγκ, έκανε ό,τι ήθελε στο ματς. Δύο τέρματα του Πέδρο Γκονσάλβες (50’, 77’) και το αυτογκόλ του Γκάρτενμαν στο 85' ολοκλήρωσαν τον θρίαμβο (4-0) για τη Σπόρτινγκ.

Με αρκετό άγχος η Σεβίλλη!

Η Σεβίλλη είχε σοβαρό πλεονέκτημα μετά το 3-0 του πρώτου αγώνα, όμως στην Ολλανδία δυσκολεύτηκε αρκετά. Ηττα 2-0 από την Αϊντχόφεν, ωστόσο δεν της στοίχισε. Ο Λουκ Ντε Γιονγκ στο 77’ έδωσε προβάδισμα στην Αϊντχόφεν, με τον Σοάρες στο 90’+5’ έδωσε αέρα δύο τερμάτων και να… αγχώνει τους Ανδαλουσιάνους. Λίγα δευτερόλεπτα αργότερα οι Ολλανδοί πλησίασαν στο τρίτο γκολ, αλλά ο Τέλες απομάκρυνε τελευταία στιγμή, δίνοντας την πρόκριση στους Σεβιλιάνους.

Ματσάρα με πέντε γκολ στο Μονακό, πέρασε στα πέναλτι η Λεβερκλούζεν

Στο πιο θεαματικό ζευγάρι των playoffs των «16» του Europa League η Λεβερκούζεν νίκησε τη Μονακό στο Πριγκιπάτο με 3-2, ακριβώς το ίδιο σκορ με αυτό που είχε ηττηθεί στη Γερμανία και στα πέναλτι πήρε το εισιτήριο της πρόκρισης. Το πρώτο 20λεπτο είχε εξαιρετικό ρυθμό και σημειώθηκαν τρία γκολ μέσα σε διάστημα οκτώ λεπτών.

Στο 13' ο Βιρτζ άνοιξε το σκορ για τις Ασπιρίνες μετά από λάθος του Νίμπελ, στο 19' ο Γισάμ Μπεν Γεντέρ ισοφάρισε με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι και στο 21' ο Παλάσιος με δυνατό σουτ από το όριο της μεγάλης περιοχής έδωσε εκ νέου προβάδισμα στην ομάδα του. Στο 58' ο Αντλί έκανε το 1-3 για τις Ασπιρίνες, όμως ο Εμπολό στο 84' έστειλε το ματς στην παράταση. Εν τέλει η ομάδα του Τσάμπι Αλόνσο πήρε την πρόκριση στη διαδικασία των πέναλτι με 5-3.

Πέναλτι:

  • Αζμούν 0-1
  • Ντιασί 1-1
  • Αμίρι 1-2
  • Ματάζο Χαμένο
  • Ταπσόμπα 1-3
  • Εμπολό 2-3
  • Σικ 2-4
  • Φόλαντ 3-4
  • Ντιαμπί 3-5

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα