Σεβίλλη - Ρόμα: Έσπασε το... Special σερί του Μουρίνιο

Νίκος Κικίδης
Μουρίνιο

bet365

Η Βασίλισσα Σεβίλλη το κατάφερε κι αυτό! Έσπασε το απόλυτο του Ζοσέ Μουρίνιο σε ευρωπαϊκούς τελικούς, ο οποίος μετρούσε το 5/5... μέχρι να βρει στο διάβα του τους Ισπανούς.

Πριν από τη σέντρα του τελικού η προϊστορία τους βρισκόταν σε απόλυτη ισορροπία! Από τη μια γωνία στεκόταν η Σεβίλλη με το 6/6 σε τελικούς Europa League και από την άλλη ο Ζοσέ Μουρίνιο με το 5/5 σε ευρωπαϊκούς τελικούς.

Αμφότεροι με το δικό τους... απόλυτο. Το αντάμωμά τους ωστόσο στο ραντεβού της Βουδαπέστης σήμαινε αυτομάτως πως κάποιο σερί θα έσπαγε και τελικά ο... χαμένος της υπόθεσης αποδείχθηκε ο Πορτογάλος.

Με συνολικό σκορ 4-1 στη διαδικασία των πέναλτι οι Ανδαλουσιανοί λύγισαν τη Ρόμα και... κέρασαν τον Μουρίνιο τον πρώτο του χαμένο ευρωπαϊκό τελικό, ο οποίος μέχρι πρότινος μετρούσε το απόλυτο σαν φιναλίστ σε δυο Champions League, ισάριθμα Europa League, καθώς και σε έναν τελικό Conference.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα