Σεβίλλη-Ρόμα: Η διαδικασία των πέναλτι, ο Μοντιέλ έκρινε τον νικητή όπως και στο Μουντιάλ, αυτή τη φορά μέσω VAR (vid)

Newsroom
..

bet365

Η Σεβίλλη κατέκτησε ξανά το Europa League μέσω της «ρώσικης ρουλέτας» όπου ο γκολκίπερ της Μπόνο είπε δύο φορές «όχι» στους Ρωμαίους, ενώ ο Μοντιέλ έγραψε εκ νέου ιστορία.

Η Σεβίλλη ήταν για ακόμη μία φορά η νικήτρια του Europa League, καθώς κέρδισε 4-1 τη Ρόμα στη διαδικασία των πέναλτι ύστερα από έναν συγκλονιστικό τελικό όπου η κανονική του διάρκεια και η παράταση έληξαν 1-1.

Ετσι... επιβεβαίωσε πως πρόκειται για τη διοργάνωσή της αφού μετρά επτά κατακτήσεις στους ισάριθμους τελικούς του θεσμού που έχει συμμετάσχει, ενώ στη «ρώσικη ρουλέτα» είχε τον Μπόνο για μεγάλο της πρωταγωνιστή. Ο 32χρονος γκολκίπερ «νίκησε» από την άσπρη βούλα τους Μαντίνι, Ιμπάνιεζ (μαζί με το δοκάρι του) και για την ιστορία πριν από το ματς είχε 28% ποσοστό αποκρούσεων στα πέναλτι που του εκτελούνταν.

Μάλιστα εκείνο που έκρινε την κούπα ήταν του Μοντιέλ και μέσω VAR, αφού αρχικά ο Πατρίσιο απέκρουσε όμως μέσω της τεχνολογίας οδηγηθήκαμε σε επανάληψη, όπου ο Αργεντινός ευστόχησε. Οπως είχε κατά σύμπτωση έπραξε και στον τελικό του Μουντιάλ του Κατάρ, όταν και ήταν ο τελευταίος παίκτης της Εθνικής του στην αντίστοιχη διαδικασία με τη Γαλλία και έτσι έστεψε την «μπλανκοσελέστε» Παγκόσμια Πρωταθλήτρια.

Η ΣΕΙΡΑ ΤΩΝ ΠΕΝΑΛΤΙ

Οκάμπος 1-0
Κριστάντε 1-1
Λαμέλα 2-1
Μαντσίνι Απόκρουση Μπόνο
Ράκιτιτς 3-1
Ιμπάνιεζ Απόκρουση Μπόνο&Δοκάρι
Μοντιέλ 4-1

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα