Ρέτσος: «Είμαι συνέχεια αυτός που πρέπει, σίγουρα παίζει ρόλο η εμπιστοσύνη του προπονητή»

Ρέτσος: «Είμαι συνέχεια αυτός που πρέπει, σίγουρα παίζει ρόλο η εμπιστοσύνη του προπονητή»

Ο Ρέτσος

bet365

Ο Παναγιώτης Ρέτσος εκπρσώπησε τους παίκτες της ομάδας του Ολυμπιακού στη συνέντευξη Τύπου για τη Γκενκ. Τι είπε για τη βελτίωσή του.

Ο Ρέτσος ήταν ο παίκτης που βρέθηκε δίπλα στον Μαρτίνεθ στη συνέντευξη Τύπου του Ολυμπιακού πριν τη Γκενκ. Ο διεθνής στόπερ τόνισε για:

Το πρόσωπο του Ολυμπιακού και τα περιθώρια βελτίωσης: Εννοείται πως αγώνα με τον αγώνα θα γινόμαστε καλύτερη ομάδα. Βελτιωνόμαστε. Είμαστε έτοιμοι για αυτόν τον αγώνα. Θέλουμε να νικήσουμε. Μπορούμε. Είναι παιχνίδια που ο Ολυμπιακός θέλει να παίζει και πιστεύω αξίζουμε να νικήσουμε.

Το τι θέλουν να κρατήσουν εκείνος και οι συμπαίκτες του: Να έχουμε τον ίδιο έλεγχο. Να κρατήσουμε την ίδια ποιότητα. Εξάλλου είναι ο 2ος αγώνας. Γνωρίζουμε τα ελαττώματα του αντιπάλου. Πιστεύω θα μπορούμε να χτυπήσουμε εκεί. Επειδή έχουμε αρκετά ποιοτικούς παίκτες μεσοεπιθετικά θα μπορέσουμε όχι μόνο να κρατήσουμε το μηδέν αλλά για να βάλουμε και γκολ. Ήρθαμε εδώ πέρα να νικήσουμε.

Το τι έχει αλλάξει για αυτόν: Δεν μπορώ να πω ότι έχει αλλάξει κάτι. Είμαι συνέχεια αυτός που πρέπει και δουλεύω καθημερινά. Σίγουρα είναι η εμπιστοσύνη του προπονητή. Σίγουρα είναι η ομάδα που έχει αλλάξει κάποια πράγματα μέσα και έξω από το γήπεδο. Νικήσαμε τον πρώτο επίσημο αγώνα. Αγώνα με αγώνα νιώθω καλύτερα. Το πρώτο μέλημά μου είναι να βοηθάω την ομάδα και να είμαστε όπως πρέπει στην ομάδα.

Τον Φρέιρε και το πόσο τον έχει βοηθήσει: Εννοείται. Είναι πολύ σημαντικό να υπάρχει συνεργασία. Είναι ένας πολύ καλός παίκτης. Έμπειρος. Το έδειξε και στον προηγούμενο αγώνα. Είμαι πολύ χαρούμενος που αγωνίστηκα μαζί του. Είναι πολύ καλό παιδί. Έχουμε πολύ καλή συνεργασία και επικοινωνία. Πιστεύω πήγαμε καλά αμυντικά και ανεξαρτήτως το ποιος θα παίξει αύριο να είναι ανάλογα όπως το προηγούμενο παιχνίδι.

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα