Ολυμπιακός: Η ιδέα για Ελ Καμπί - Μπιέλ στο βασικό σχήμα στη ρεβάνς με τη Γκενκ και η υποψηφιότητα Αλεξανδρόπουλου

Ο Ελ Καμπί

bet365

Ανοιχτό είναι ο Ολυμπιακός να έχει νέα πρόσωπα στο Βέλγιο συγκριτικά πάντα με τον πρώτο αγώνα του Φαλήρου απέναντι στους Βέλγους που έληξε 1-0 με τέρμα του Φορτούνη.

Ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ ρωτήθηκε για την 11άδα αφήνοντας ένα κάπως... θολό τοπίο για το τι θα κάνει για το Γκενκ - Ολυμπιακός. Αυτό που υπάρχει ως εκτίμηση είναι πως ο Ισπανός προπονητής ενδέχεται να έχει μία με δύο αλλαγές στην αρχική διάταξη των Ερυθρόλευκων στον αγώνα της Πέμπτης (21.00, COSMOTE SPORTS TV 1).

Ότι το περισσότερο που μπορεί να γίνει είναι να προχωρήσει σε 2 διαφοροποιήσεις. Δύο πρόσωπα που μοιάζουν να έχουν αισθητές πιθανότητες για βασικοί είναι ο Μπιέλ για τον άξονα ή τα φτερά και ο Ελ Καμπί για τη γραμμή κρούσης.

Για τον δε Μπιέλ η τοποθέτησή του έχει να κάνει με τον Φορτούνη. Και αυτό διότι ο Έλληνας μεσοεπιθετικός αρκετές φορές αλλάζει θέσεις είτε παίζει στον άξονα είτε στα άκρα. Συγκλίνει προς το κέντρο ή πηγαίνει στα πλάγια για να πάρει μπάλα και να δημιουργήσει.

Υπάρχουν βέβαια και άλλες εναλλακτικές για την 11άδα. Όπως πχ ο Αλεξανδρόπουλος για το κέντρο ή ακόμα και να διατηρηθεί βασικός ο Καρβάλιο. Ο Έλληνας μέσος είναι και αυτός μία πιθανή επιλογή για το βασικό σχήμα του Ολυμπιακού.

Άρα εάν επιβεβαιωθεί αυτή η πληροφόρηση η πιθανή διάταξη θα είναι ως εξής: κάτω από τα γκολπόστ ο Πασχαλάκης, άμυνα με Κίνι, Ρέτσο, Φρέιρε και Ροντινέι, τριάδα στο κέντρο με Ιμπόρα, Μαντί Καμαρά και Φορτούνη ή Μπιέλ και μπροστά τους Μασούρα, Φορτούνη ή Μπιέλ αντίστοιχα και Ελ Καμπί.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα