ΓεροΓιοβάισα: «Φουλ» για το... 5/5!

γεροΓιοβάισα γεροΓιοβάισα
ΓεροΓιοβάισα: «Φουλ» για το... 5/5!

bet365

Το ελληνικό ποδόφαιρο ετοιμάζεται για δεύτερη μεγάλη βραδιά μέσα σε ένα τριήμερο και ο ΓεροΓιοβάισα σας δίνει τις επιλογές του για απόψε.

Μετά από 16 ημέρες ξεκούρασης, περισυλλογής και... παραλίας ο αγαπημένος σας ΓεροΓιοβάισα επέστρεψε! Και τι δεν έγινε όσο έλειπα; Δύο προκρίσεις - θρίλερ του Παναθηναϊκού, «τεσσάρα» του ΠΑΟΚ στην Ιερουσαλήμ, πρόκριση του Άρη επί της Αραράτ και μεγάλη νίκη κόντρα στην Ντιναμό Κιέβου, ενώ η ΑΕΚ έκανε ανατροπάρα στο Ζάγκρεμπ και πήρε μια χρυσή νίκη τόσο αγωνιστικά όσο και (κυρίως) ψυχολογικά.

Στον ίδιο ρυθμό συνεχίζουμε και απόψε. Ο Παναθηναϊκός πέρασε στα play-offs του Champions League, η Ένωση κρατάει στα «χέρια» της την πρόκριση στην επόμενη φάση της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης και πλέον είναι η ώρα των άλλων τριών ομάδων του «Big 5» για ευρωπαϊκή... λάμψη!

Ας τα πάρουμε από την αρχή. Στις 20:00 στη Ρουμανία ο Άρης καλείται να ολοκληρώσει την υπέρβαση που «άρχισε» στο «Κλεάνθης Βικελίδης» κόντρα στην Ντιναμό Κιέβου. Οι Ουκρανοί μπορεί να μην σκόραραν στο πρώτο ματς, όμως έδειξαν πως έχουν επικίνδυνη ομάδα, ενώ η ομάδα του Τόλη Τερζή μπορούσε να βάλει κι άλλο γκολ. Η επιλογή του να σκοράρουν και οι δυο σε απόδοση 1.93 αξίζει την προσοχή μας.

Από την πλευρά του ο ΠΑΟΚ έφυγε «αλώβητος» από το Σπλιτ και στις 20:30 θα υποδεχτεί την Χάιντουκ στην Τούμπα. Αν η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου δείξει την απαραίτητη σοβαρότητα και με όπλο τη δυναμική παρουσία του κόσμου τότε δύσκολα στο φινάλε δε θα πάρει το εισιτήριο για τα play-offs του Conference League. Πάμε στον 1 σε συνδυασμό με το over 1,5, το οποίο προσφέρεται στο 2,50.

 

Τέλος, για το Europa League, στις 21:00 o Ολυμπιακός μετά τη νίκη επί της Γκενκ στο Φάληρο με το «εύθραυστο» 1-0 καλείται να... υπερασπιστεί το προβάδισμα του εκτός έδρας. Οι Βέλγοι έχουν μια φουλ επιθετική ομάδα, με σοβαρά ανασταλτικά προβλήμα από το κέντρο και πίσω. Θα βγει μπροστά για την ανατροπή και θα αφήσει χώρους. Το 2 μαζί με την επιλογή να σκοράρουν και οι δυο ομάδες «ακριβοπληρώνει» στο 6.75.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

γεροΓιοβάισα
γεροΓιοβάισα