Τσουκαρίτσκι: Βαριά ήττα για τους Σέρβους πριν από το πρώτο ραντεβού με τον Ολυμπιακό

Νίκος Κικίδης
Τσουκαριτσκι

bet365

Βαριά λαβωμένη θα ταξιδέψει στο Φάληρο η Τσουκαρίτσκι, καθώς γνώρισε την πρώτη ήττα στη σεζόν στο σέρβικο πρωτάθλημα στα χέρια της ΙΜΤ Νόβι Βελιγραδίου με σκορ 3-0.

Με την ψυχολογία στα... τάρταρα ενδέχεται να ταξιδέψει τον Πειραιά η Τσουκαρίτσκι για το πρώτο ραντεβού απέναντι στον Ολυμπιακό! Μόλις μια εβδομάδα πριν από τη συνάντηση με τους ερυθρόλευκους για τα play-offs του Europa League, οι Σέρβοι έχασαν με βαρύ σκορ από την ΜΤ Νόβι Βελιγραδίου (3-0) και γνώρισαν την πρώτη φετινή ήττα στο πρωτάθλημα στο ίσως πιο κομβικό σημείο.

Παρά τα υπέρ της ποσοστά κατοχής της μπάλας (60%) η Τσουκαρίτσκι δεν τα κατάφερε στην έδρα της ΙΜΤ Νόβι Βελιγραδίου, η οποία αποδείχθηκε αποτελεσματική και φρόντισε να τιμωρήσει την αντίπαλό της.

Το δρόμο της νίκης άνοιξε ο Λούκοβιτς στο 34΄, με τον Στάμενιτς στο 77΄να διπλασιάζει τα τέρματα της ομάδας του. Το κερασάκι στην τούρτα πρόσθεσε και πάλι ο Λούκοβιτς στο 90+2΄για να διαμορφώσει το τελικό 3-0 και να υπογράψει την ήττα της Τσουκαρίτσκι που πλέον οφείλει να ξεπεράσει το βαρύ πλήγμα ενόψει του πρώτου ματς στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Τσουκαρίτσκι (4-2-3-1): Φιλίποβιτς, Ρόγκαν (82΄Εντιαγέ), Καλασάν (75΄Νίκσεβιτς), Ντρέζτσιτς, Στεφάνοβιτς, Σισοκό, Ντόσιτς, Οβούσου (46΄Ιβάνοβιτς), Μιλαντίνοβιτς (46΄Τόμοβιτς), Άντσιτς (57΄Αχλίνβι), Μπανταμόσι

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα