Μεταγραφές: Πέντε ημέρες ακόμα μέχρι την τελική λίστα οι «Ευρωπαίοι»

Γιόβιτς

bet365

ΑΕΚ, Παναθηναϊκός, Ολυμπιακός και πιθανότατα ο ΠΑΟΚ πρέπει να βιαστούν μεταγραφικά, μιας και στις 4 Σεπτεμβρίου πρέπει να στείλουν στην UEFA τη λίστα των παικτών για τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Μπορεί η μεταγραφική σεζόν στην Ελλάδα να ολοκληρώνεται στις 11 Σεπτεμβρίου (και για τους ελεύθερους παίκτες στις 30 Σεπτεμβρίου), όμως για τους «ευρωπαίους» τα περιθώρια είναι πιο στενά! ΑΕΚ, Παναθηναϊκός, Ολυμπιακός και πιθανότατα ο ΠΑΟΚ πρέπει να βιαστούν, αν θέλουν να έχουν το ρόστερ τους έτοιμο για τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Ειδικότερα, το βράδυ της Δευτέρας, 4 Σεπτεμβρίου, οι ομάδες πρέπει να δηλώσουν τους 25 παίκτες τους οποίους θα έχουν στη διάθεσή τους για τους ομίλους του Εuropa League, αλλά και του Conference League.

Ο Ολυμπιακός αναμένεται να κινηθεί για τέσσερις ίσως και πέντε μεταγραφές, ενώ και ο ΠΑΟΚ δεν έχει κλείσει το ρόστερ του.

Παναθηναϊκός και ΑΕΚ μετά τους αποκλεισμούς τους από τα προκριματικά του Champions League ίσως άνοιξαν «παραθυράκι» για ενίσχυση. Πέντε μέρες απέμειναν, λοιπόν για το κλείσιμο του «ευρωπαϊκού» ρόστερ των ελληνικών ομάδων, μιας και το βράδυ της Δευτέρας πρέπει να έχει σταλεί στην UEFA ο σχετικός φάκελος. Κι όποιος προλάβει!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα