Κληρώσεις UEFA: Η καρδιά του ελληνικού ποδοσφαίρου χτυπά στο... Μονακό!

Newsroom
Κλήρωση Europa

bet365

Η ώρα των κληρώσεων των ελληνικών ομάδων έφτασε. ΑΕΚ, Παναθηναϊκός, Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ περιμένουν να μάθουν τους αντιπάλους τους σε Europa League και Europa Conference League.

Το ελληνικό ποδόσφαιρο απέδειξε πως είναι και πάλι εδώ, έτοιμο να αναρριχηθεί σταδιακά πιο ψηλά στη βαθμολογία της UEFA. Μπορεί ο Παναθηναϊκός και η ΑΕΚ να πληγώθηκαν από Μπράγκα και Αντβέρπ και να... έπεσαν από τα αστέρια, ωστόσο είχαν ήδη εξασφαλίσει την παρουσία τους στους ομίλους του Europa League. Το ίδιο κατάφερε να κάνει και ο Ολυμπιακός που ξεπέρασε το εμπόδιο της Γκενκ, ενώ ο ΠΑΟΚ με τρεις προκρίσεις μπόρεσε να βρεθεί στους ομίλους του Conference League.

Έτσι, τέσσερις ελληνικές ομάδες θα βρεθούν σε ομίλους των δύο εκ των τριών ευρωπαϊκών διοργανώσεων! Και φυσικά πλέον, οι «μονομάχοι» της χώρας μας στρέφουν το βλέμμα τους στις δύο κληρώσεις του Μονακό, στις οποίες θα μάθουν τους αντιπάλους τους.

Η κλήρωση για το Europa League θα λάβει χώρα στις 14:00 (Cosmote Sport 1HD) και αυτή του Conference League στις 15:30 (Cosmote Sport 1HD). Ο Ολυμπιακός είναι αυτός που έχει τις περισσότερες πιθανότητες για μια πιο... βατή κλήρωση, αφού βρίσκεται στο 2ο γκρουπ δυναμικότητας. Από την άλλη, ΑΕΚ και Παναθηναϊκός βρίσκονται στο αντίστοιχο 4ο και πιθανότατα θα χρειαστούν τα... χαμόγελα της κληρωτίδας.

Στη... μεριά του Conference League, ο ΠΑΟΚ θα βρεθεί στο δεύτερο γκρουπ δυναμικότητας και μπορεί να ελπίζει σε μια κλήρωση στα δικά του μέτρα.

Τα βλέμματα του ελληνικού ποδοσφαίρου λοιπόν, στρέφονται στο Μονακό αλλά και στο μέλλον, με τη μέχρι στιγμής εικόνα των ομάδων μας στην Ευρώπη να αφήνει αισιοδοξία για τη συνέχεια. Άλλωστε, ΑΕΚ, Παναθηναϊκός, Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ έχουν μπροστά τους τουλάχιστον 24 παιχνίδια για να κουβαλήσουν στους ώμους τους την Ελλάδα και να την... ξεκολλήσουν από τη 19η θέση στη βαθμολογία της UEFA.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα