Παναθηναϊκός, Europa League: Με Βιγιαρεάλ, Ρεν, Μακάμπι Χάιφα στον όμιλο

Παναθηναϊκός, Europa League: Με Βιγιαρεάλ, Ρεν, Μακάμπι Χάιφα στον όμιλο

Νίκος Αθανασίου
Παναθηναϊκός πανηγυρικό

bet365

Η κληρωτίδα δεν ήταν γενναιόδωρη για τον Παναθηναϊκό, καθώς του έφερε απέναντί του την Βιγιαρεάλ από την Ισπανία, την Ρεν από την Γαλλία και την Μακάμπι Χάιφα από το Ισραήλ στον έκτο όμιλο του Europa League.

O Παναθηναϊκός μετά το 2016 επέστρεψε στους ομίλους του Europa League. Tότε είχε κληθεί να αντιμετωπίσει τον Άγιαξ, την Θέλτα και την Σταντάρ Λιέγης και φέτος η κληρωτίδα τον έστειλε και πάλι σε έναν από τους πιο δύσκολους ομίλους της διοργάνωσης.Το «τριφύλλι» θα αγωνιστεί στο έκτο γκρουπ.

Από το πρώτο γκρουπ δυναμικότητας πήρε την Βιγιαρεάλ από την Ισπανία, την οποία είχε αντιμετωπίσει στους «16» του Champions League την σεζόν 2008-2009. Από το δεύτερο πήρε την Ρεν από την Γαλλία και από το τρίτο την Μακάμπι Χάιφα από το Ισραήλ, η οποία πέρσι είχε αποκλείσει τον Ολυμπιακό στα προκριματικά της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Δύο σύλλογοι από τα πέντε κορυφαία πρωταθλήματα (La Liga&Ligue1) οδηγούν σε υπέρβαση για μία από τις δύο πρώτες θέσεις του ομίλου ενώ σαφώς φαντάζει πιο βατός ο δρόμος της τρίτης θέσης που οδηγεί στα νοκ-άουτ του Conference League.

Οι ημερομηνίες των αγώνων:

21 Σεπτεμβρίου
5 Οκτωβρίου
26 Οκτωβρίου
9 Νοεμβρίου
30 Νοεμβρίου
14 Δεκεμβρίου

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα