Ολυμπιακός - Europa League: Αναλυτικά το πρόγραμμα των «ερυθρόλευκων»

Newsroom
Πρεμιέρα με Φράιμπουργκ εντός για τον Ολυμπιακό, αναλυτικά το πρόγραμμα των «ερυθρολεύκων»

bet365

Η UEFA γνωστοποίησε το πρόγραμμα των ομίλων των τριών διοργανώσεων της με τον Ολυμπιακό να κάνει πρεμιέρα στο «Γ. Καραϊσκάκης» στις 21 Σεπτεμβρίου απέναντι στην Φράιμπουργκ.

Γνωστό έγινε το πρωί του Σαββάτου (02/09) το πρόγραμμα του Ολυμπιακού στον πρώτο του Europa League με τους «ερυθρολεύκους» να καλούνται αντιμετωπίσουν την γερμανική Φράιμπουργκ στο «Γ.Καραϊσκάκης».

Η ομάδα του Πειραιά είχε μία δύσκολη κλήρωση, αφού από τα δύο πρώτα γκρουπ δυναμικότητας τράβηξε τις Γουέστ Χαμ και Φράιμπουργκ, αλλά το πράγμα έγινε λίγο καλύτερο, όταν είδε από το τέταρτο γκρουπ να του τυχαίνει η Μπάτσκα Τόπολα.

Το πρόγραμμα του Ολυμπιακού στο ξεκίνημά του είναι αρκετά, αφού μετά την εντός έδρας πρεμιέρα κόντρα στην Φράιμπουργκ, έρχεται το εκτός έδρας ματς με την Μπάτσκα Τόπολα και ο πρώτος γύρος τελειώνει με την Γουέστ Χαμ να έρχεται στο «Γ. Καραϊσκάκης». Στο ξεκίνημα του δεύτερο γύρου οι Πειραιώτες πάνε στο Λονδίνο για να αντιμετωπίσουν τα «σφυριά» και «καπάκι» στην Γερμανία όπου θα κοντραριστούν με την Φράιμπουργκ ενώ ολοκληρώνουν τις υποχρεώσεις τους στους ομίλους υποδεχόμενοι την Μπάτσκα Τόπολα στο «Γ. Καραϊσκάκης» την τελευταία αγωνιστική.

Αναλυτικά οι έξι αγωνιστικές των ερυθρολεύκων:

  • 1η Ολυμπιακός - Φράιμπουργκ (21/09-22:00)
  • 2η Μπάτσκα Τόπολα - Ολυμπιακός (05/10-19:45)
  • 3η Ολυμπιακός - Γουέστ Χαμ (26/10-19:45)
  • 4η Γουέστ Χαμ - Ολυμπιακός (09/11-22:00)
  • 5η Φράιμπουργκ - Ολυμπιακός (30/11-19:45)
  • 6η Ολυμπιακός - Μπάτσκα Τόπολα (14/12-22:00)

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα