Μακάμπι Χάιφα: Πρεμιέρα με νίκη για την αντίπαλο του Παναθηναϊκού στο Europa League

Newsroom
H Μακάμπι Χάιφα

bet365

Σεφτέ στις νίκες με το... καλησπέρα για τη Μακάμπι Χάιφα, η οποία στην πρεμιέρα της στο πρωτάθλημα Ισραήλ επικράτησε στην έδρα της Χάπεολ Ιερουσαλήμ με 2-1.

Πρεμιέρα με νίκη για τη Μακάμπι Χάιφα! Η αντίπαλος του Παναθηναϊκού στους ομίλους του Europa League ξεκίνησε με το δεξί τις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα Ισραήλ, επικρατώντας 2-1 στην έδρα της Χάποελ Ιερουσαλήμ.

Το σκορ για τους φιλοξενούμενους άνοιξε στο 34' ο Σεκ, με τον Σαμπά τρία λεπτά αργότερα να ανεβάζει τον δείκτη του σκορ. Λίγο πριν την εκπνοή του ημιχρόνου η Χάποελ μείωσε σε 2-1 με γκολ του Ντον, όμως δεν κατάφερε να βρει ποτέ το γκολ της ισοφάρισης στο δεύτερο 45λεπτο.

Μακάμπι Χάιφα (4-3-3): Νίτζαν, Σούντγκρεν, Σεκ, Γκόλντμπεργκ, Κόρνουντ, Ραφαέλοφ (63΄Τζαμπέρ), Μοχάμεντ (82΄Σόου), Τσέρι, Σαμπά (74΄Σουράνοφ), Καλαϊλί (63΄Χαζιζά), Νταβίντ (82΄Σιμπλί)

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα