Μεταγραφές: Απόψε λήγει η προθεσμία για τη λίστα των «ευρωπαίων» στην UEFA

Γιάννης Σερέτης
Παίκτες των τεσσάρων «Ευρωπαίων»

bet365

Απόψε λήγει η προθεσμία για ΑΕΚ, Παναθηναϊκό, Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ προκειμένου να δηλώσουν στην UEFA τη λίστα με τους παίκτες που θα πάρουν μέρος στα ματς των ομίλων του Europa League και του Conference League, ανεξάρτητα από τις μεταγραφές που ενδέχεται να κάνουν από αύριο μέχρι και τις 11 Σεπτεμβρίου.

Για το... πρωτάθλημα και το Κύπελλο ΑΕΚ, Παναθηναϊκός, Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ έχουν δικαίωμα ενίσχυσης μέχρι την 11η Σεπτεμβρίου. Αν το... πάμε και πιο πέρα, μπορούν μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου να αποκτήσουν παίκτη από την αγορά των «ελεύθερων». Για τα «ευρωπαϊκά» παιχνίδια όμως, η προθεσμία λήγει απόψε! Η... κάλπη κλείνει!

Οι τέσσερις ομάδες είναι υποχρεωμένες να στείλουν μέχρι απόψε στην UEFA τη λίστα των 25 παικτών που θα χρησιμοποιήσουν μέχρι το τέλος Δεκεμβρίου στα έξι παιχνίδια των ομίλων του Europa League (AEK, Παναθηναϊκός, Ολυμπιακός) και του Conference League (ΠΑΟΚ).

Europa League: Το αναλυτικό πρόγραμμα για ΑΕΚ, Παναθηναϊκό, Ολυμπιακό

Θυμίζουμε ότι ο ΠΑΟΚ ανακοίνωσε τον Κίριλ Ντεσπόντοφ, ο Ολυμπιακός αναμένεται να ανακοινώσει τον Στέφαν Γιόβετιτς που ήρθε σήμερα στην Αθήνα, ενώ στον Παναθηναϊκό δεν διαφαίνεται κάποια κίνηση της τελευταίας στιγμής. Για να δούμε μήπως γίνει τέτοια κίνηση από την ΑΕΚ!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα