Μακάμπι Πετάχ Τίκβα - Μακάμπι Χάιφα 3-2: Ήττα στις καθυστερήσεις για την αντίπαλο του Παναθηναϊκού

Ιάσονας Θεριός
maccabi_haifa_conrud

bet365

Ήττα με σκληρό τρόπο, με γκολ στο έκτο λεπτό των καθυστερήσεων, γνώρισε από την Μακάμπι Πετάχ Τίκβα η ευρωπαϊκή αντίπαλος του Παναθηναϊκού, Μακάμπι Χάιφα για το πρωτάθλημα του Ισραήλ.

Πρώτη ήττα για τη Μακάμπι Χάιφα, την οποία ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει στους ομίλους του Europa League, στη 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος Ισραήλ.

Η ομάδα του Ντέγκο πάλεψε το παιχνίδι στην έδρα της Μακάμπι Πετάχ Τίκβα, αλλά έχασε με τον πιο... σκληρό τρόπο, στις καθυστερήσεις. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν δις με τους Μπεν Χαΐμ (34') και Μαχαμίντ (81'), όμως οι φιλοξενούμενοι βρήκαν ισάριθμες απαντήσεις χάρη στο γκολ του Ραφαέλοφ στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους κι εκείνο του Σαμπά στο 89.

Εκεί όμως που η Χάιφα πίστεψε πως έσωσε τον βαθμό ο Γκουρνό την «πλήγωσε» στο 90+6'. Υπενθυμίζουμε πως η αντίπαλος του «τριφυλλιού» την 1η αγωνιστική είχε επικρατήσει της Χάποελ Ιερουσαλήμ 2-1.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα