Παναθηναϊκός: Με Γεντβάι η αποστολή για τον αγώνα με Βιγιαρεάλ

Newsroom
Ο Γέντβαϊ

bet365

Με τον Κροάτη κεντρικό αμυντικό, Τιν Γεβντάι στην αποστολή θα υποδεχθεί ο Παναθηναϊκός την Βιγιαρεάλ. Εκτός έμεινε ο Γιώργος Βαγιαννίδης που δεν έχει ξεπεράσει το πρόβλημα που αντιμετωπίζει.

Ο Παναθηναϊκός επιστρέφει σε ομίλους Ευρωπαϊκής διοργάνωσης μετά από έξι χρόνια και αύριο Πέμπτη υποδέχεται την Βιγιαρεάλ στην 1η αγωνιστική του Europa League (19:45). Σήμερα Τετάρτη πραγματοποιήθηκε η τελευταία προπόνηση των «πρασίνων» και μετά ανακοινώθηκε η αποστολή για τον αγώνα με τους Ισπανούς.

Σε αυτήν επέστρεψε ο Τιν Γεβντάι, ενώ στον αντίποδα εκτός παρέμεινε ο Γιώργος Βαγιαννίδης. Αναλυτικά η αποστολή του Παναθηναϊκού για την αναμέτρηση με την Βιγιαρεάλ: Λοντιγκίν, Ξενόπουλος, Μπρινιόλι, Σένκεφελντ, Πάλμερ-Μπράουν, Γεβντάι, Μάγκνουσον, Σιδεράς, Μλαντένοβιτς, Κώτσιρας, Ρούμπεν, Μπερνάρ, Τσέριν, Μαντσίνι, Αϊτόρ, Τζούριτσιτς, Παλάσιος, Βιλένα, Αράο, Ιωαννίδης, Σπόραρ

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα