Το Gazzetta στην προπόνηση της ΑΕΚ στο Amex (vids)

Δημήτρης Βέργος
ελλαδα

bet365

Η ΑΕΚ είναι έτοιμη για την πρεμιέρα του Europa League πραγματοποιώντας το απόγευμα της Τετάρτης προπόνηση στο Amex Stadium. Αποστολή στο Μπράιτον: Δημήτρης Βέργος

Το ευρωπαϊκό ταξίδι της ΑΕΚ στους ομίλους του Europa League ξεκινάει από τη Νότια Ακτή της Αγγλίας κόντρα στην Μπράιτον. Μια πολύ απαιτητική πρεμιέρα απέναντι σε μια εξαιρετικά ποιοτική και φορμαρισμένη ομάδα της Premier League.

Η ΑΕΚ βρίσκεται από το μεσημέρι της Τετάρτης στο Μπράιτον φτάνοντας οδικώς από το αεροδρόμιο Γκάτγουικ του Λονδίνου και μετά την καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε ο Ματίας Αλμέιδα, οι κιτρινόμαυροι βγήκαν στον αγωνιστικό χώρο του Amex για την τελευταία προπόνηση ενόψει του αυριανού ματς.

Η Ένωση ήρθε στην Αγγλία με δύο σοβαρές απουσίες στο κέντρο της άμυνας καθώς μετά τον Ντομαγκόι Βίντα με το πρόβλημα στα πλευρά, εκτός έμεινε και ο Αρόλντ Μουκουντί, ο οποίος λόγω της λοίμωξης έκανε εισαγωγή στο νοσοκομείο και αναμένεται αύριο να πάρει εξιτήριο. Αντίθετα τα καλά νέα έχουν να κάνουν με την επιστροφή του Λιβάι Γκαρσία, ο οποίος είναι ξανά διαθέσιμος.

Η αποστολή της ΑΕΚ για το ματς με την Μπράιτον στην Αγγλία: Στάνκοβιτς, Αθανασιάδης, Θεοχάρης, Μοχαμάντι, Ρότα, Μήτογλου, Χατζισαφί, Σιντιμπέ, Σιμάνσκι, Γιόνσον, Γκατσίνοβιτς, Πινέδα, Μάνταλος, Γαλανόπουλος, Άμραμπατ, Λιβάι Γκαρσία, Τσούμπερ, Αραούχο, Πόνσε, Ελίασον, Πισάρο.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα