Πανζουρλισμός: Το γκολ του Σιντιμπέ μέσα από την εξέδρα της ΑΕΚ (vid)

Newsroom
Φίλοι της ΑΕΚ στο Μπράιτον

bet365

Ο χαμός που έγινε στην εξέδρα των φίλων της ΑΕΚ, όταν η κεφαλιά-οβίδα του Σιντιμπέ κατέληξε στα δίχτυα της Μπράιτον.

Την χθεσινή βραδιά κόντρα στην Μπράιτον, οι φίλοι της ΑΕΚ θα την θυμούνται για πολλά χρόνια. Ειδικά όσοι ήταν μεταξύ των δύο χιλιάδων τυχερών που βρέθηκαν στο γήπεδο και έζησαν από κοντά το... θαύμα της ομάδας του Ματίας Αλμέιδα.

Κάποιοι από αυτούς, είχαν την έμπνευση να σηκώσουν τα κινητά τους, την ώρα που ο Χατζισαφί πήγε να εκτελέσει το κόρνερ, ελπίζοντας να καταγράψουν γκολ. Όπως και έγινε δηλαδή, μόνο που κανείς δεν περίμενε οτι θα ήταν τόσο εντυπωσιακό, όσο αυτό με την κεφαλιά του Σιντιμπέ, με αποτέλεσμα να αναδειχθεί ως το καλύτερο της αγωνιστικής.

Φυσικά, μόλις η μπάλα αναπαύτηκε στα δίχτυα της Αγγλικής ομάδας, στην εξέδρα επικράτησε ένας πανζουρλισμός, όπως μπορείτε να δείτε και στα videos που κυκλοφορούν στα social media...

Δείτε μερικά από αυτά...

@inyourownhalf Fan view of AEK first goal vs Brighton. #brightonandhovealbion #europaleague #AEK #trending #discovery ♬ Strangers - Kenya Grace
@ndiblebaresco #aek #brighton #europaleague #goal ♬ original sound - Ndible Baresco

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα