Μαρσέιγ: Ανατροπή με Λονγκόρια, ανακοίνωσε πως δεν παραιτείται από την προεδρία!

Νίκος Κικίδης
Λονγκόρια

bet365

Αλλαγή στάσης από τον Λονγκόρια, ο οποίος ανακάλεσε την απόφασή του να εγκαταλείψει προσωρινά τα καθήκοντά από την προεδρία της Μαρσέιγ και ανακοίνωσε πως δεν παραιτείται από τη θέση του.

Το «μπάχαλο» που επικρατεί το τελευταίο διάστημα σε τεχνική και διοικητική ηγεσία στη Μαρσέιγ τελικά δεν αποδείχθηκε ικανό για να κουνήσει τον Πάμπλο Λονγκόρια από τη θέση του!

Παρά την αρχική του απόφασή να εγκαταλείψει προσωρινά τα καθήκοντά του ως πρόεδρος μετά τις απειλές που δέχθηκε σε συνάντηση με τους οργανωμένους, ο Ισπανός τελικά αποφάσισε να μην παραιτηθεί από την προεδρία των Μασσαλών.

Σημαντικό ρόλο στην αλλαγή της στάσης του έπαιξε η υποστήριξη που δέχθηκε από τον ιδιοκτήτη του κλαμπ, Φρανκ ΜακΚόρτ, ο οποίος είχε επιτεθεί δημόσια στους οπαδούς της ομάδας για τη συμπεριφορά τους στο ραντεβού.

«Δεν θα μακρηγορήσω, αλλά ήθελα να σας μιλήσω. Σας απευθύνομαι ως πρόεδρος της Μαρσέιγ που είναι και ο λόγος που σας κάλεσα εδώ. Αποφάσισα να παραμείνω πρόεδρος της Μαρσέιγ.

Σήμερα είχα μια πολύ μεγάλη συζήτηση με τον (σ.σ ιδιοκτήτη) Φρανκ ΜακΚόρτ και το διοικητικό συμβούλιο και μου έδειξαν απεριόριστη στήριξη. Όλη αυτή η στήριξη μου ζεσταίνει την καρδιά, μου δίνει πολλή ενέργεια.

Θα είμαι στο Παρίσι την Κυριακή για το ματς με την Παρί» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Λονγκόρια στη Συνέντευξη Τύπου που κάλεσε για να ανακοινώσει την απόφασή του, προσθέτοντας επίσης πως πρόκειται να προβεί σε καταγγελίες εις βάρος ορισμένων προσώπων.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα