Διαιτητές: Με elite το Μπάτσκα Τόπολα - Ολυμπιακός, o Σότσα στο ΠΑΟΚ - Άιντραχτ

Με elite διαιτητή το Μπάτσκα Τόπολα - Ολυμπιακός, Ο Σότσα στο ΠΑΟΚ - Άιντραχτ

bet365

Η UEFA γνωστοποίησε τους διαιτητές των αγώνων του Europa League και του Europa Conference League ορίζοντας τον Σότσα στο ματς του ΠΑΟΚ με την Άιντραχτ Φρανκφούρτης και elite διαιτητή στο παιχνίδι του Ολυμπιακού.

Ο Ιταλός Σιμόνε Σότσα, μετά την διαιτησία του στο ντέρμπι του Παναθηναϊκός - ΑΕΚ, ορίστηκε στο παιχνίδι του ΠΑΟΚ με την Άιντραχτ Φρανκφούρτης για την δεύτερη αγωνιστική των ομίλων του Europa Conference League. Ο elite Γάλλος ρέφερι Μπενουά Μπαστιέν ορίστηκε στο παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Μπάτσκα Τόπολα στην Σερβία. Ο Πορτογάλος Αντόνιο Νόμπρε θα είναι στο Ισραήλ για το ματς του Παναθηναϊκού με την Μακάμπι Χάιφα και ο Σλοβένος Ματέι Γιουγκ στον αγώνα της ΑΕΚ με τον Άγιαξ στην OPAP Arena.

Ο Σιμόνε Σότσα συναντάει ξανά στον δρόμο του ελληνική ομάδα μετά το ντέρμπι μεταξύ του Παναθηναϊκού και της ΑΕΚ που διαιτήτευσε λίγες μέρες πριν. Βοηθοί του στον αγώνα του ΠΑΟΚ με την Άιντραχτ Φρανκφούρτης θα είναι οι Τεγκόνι και Ματσίνι. Τέταρτος ο Κολόμπο ενώ στο VAR θα βρίσκεται ο Μαουρίτσιο Μαριάνι και ο Βαλέριο Μαρίνι.

Ο Μπενουά Μπαστιέν που θα είναι ο «άρχων» του Μπάτσκα Τόπολα - Ολυμπιακός έχει σφυρίξει τρία παιχνίδια των «ερυθρολεύκων» στην Ευρώπη έχοντας ως απολογισμό μία νίκη, εκείνη με την Μίλαν για το Europa League με 3-1 (Όμιλος Europa League - 2018-2019) και δύο ήττες με Χάπουελ Μπερ Σεβά (προκριματικά Champions League 2016-2017) και με Ερυθρό Αστέρα (Όμιλος Champions League - 2019-2020). Βοηθοί του θα είναι οι Ζακράνι και Μπερτομιέ. Τέταρτος ο Μπουκέ. Στο VAR θα βρίσκονται οι Μπενουά Μιγιό και Νικολάς Ντανός.

Ο 34χρονος Πορτογάλος Αντόνιο Νόμπρε, που θα είναι στη Χάιφα για να διευθύνει το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με την Μακάμπι έχει σφυρίξει τρεις φορές στην Ελλάδα, και τις τρεις σε παιχνίδια των «πρασίνων». Ένα ντέρμπι με την ΑΕΚ, όπου είχαν κερδίσει 3-0 τον Φλεβάρη του 2022 στην Λεωφόρο, άλλο ξανά με αντίπαλο την «Ένωση» τον περασμένο Γενάρη, όπου οι «κιτρινόμαυροι» επικράτησαν με 1-0- στην «OPAP Arena» κι ένα παιχνίδι Play-offs με τον Αστέρα στην Τρίπολη στις 21 Μαρτίου του 2021, όπου είχαν έρθει ισόπαλοι 2-2.

Βοηθοί του θα είναι οι Μαρτίνς και Μπρας ενώ τέταρτος ο Βιέιρα. Στο VAR θα είναι οι Λουίς Γκοντίνιο και Ούγκο Μιγκέλ.

Ο 43χρονος Ματέι Γιουγκ, που θα διευθύνει το παιχνίδι της ΑΕΚ με τον Άγιαξ στην «OPAP Arena», έχει έρθει στην Ελλάδα δύο φορές για να διαιτητεύσει παιχνίδια. Μία σ' ένα ντέρμπι Ολυμπιακός - ΑΕΚ, που έληξε 0-0 στις 26 Ιανουαρίου του 2020, κι άλλη μία σ' ένα ντέρμπι σε Play-offs μεταξύ ΑΕΚ και Παναθηναϊκού, που έληξε επίσης με «λευκή» ισοπαλία.

Μάλιστα, έχει σφυρίξει και ευρωπαϊκό παιχνίδι της «Ένωσης», εκείνο για τους «32» του Europa League, που είχε δώσει στο Κίεβο κόντρα στην Ντινάμο στις 22/02/2018, το οποίο είχε λήξει 0-0, με την αλυσμόνητη χαμένη ευκαιρία του Μασούντ.

Στην διαιτητική του ομάδα έχει ως βοηθούς τους Ζούνιτς και Βίνταλι, τέταρτο τον Σμάιτς και στο VAR τους δύο Ιταλούς Πάολο Βαλέρι και Φάμπιο Μαρέσκα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα