Ολυμπιακός: Δυσκολεύει η συμμετοχή του Φρέιρε με την Μπάτσκα Τόπολα, έτοιμοι Έσε και Ρέτσος

Ολυμπιακός: Δυσκολεύει η συμμετοχή του Φρέιρε με την Μπάτσκα Τόπολα, έτοιμοι Έσε και Ρέτσος

Δυσκολεύει η συμμετοχή του Φρέιρε με την Μπάτσκα Τόπολα, έτοιμοι Έσε και Ρέτσος

bet365

Η παρουσία του Νικολάς Φρέιρε στο παιχνίδι της Πέμπτης με την Μπάτσκα Τόπολα στην Σερβία φαίνεται να «χλωμιάζει», αντίθετα κανονικά το παρών θα δώσουν οι Έσε και Ρέτσος.

Ο τραυματισμός που αποκόμισε ο Νικολάς Φρέιρε από το παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα την Κυριακή (01/10), ο οποίος ανάγκασε τον Μαρτίνεθ να τον αντικαταστήσει στο ημίχρονο, έχει δυσκολέψει για τα καλά την παρουσία του και στον αγώνα της Πέμπτης (05/10) κόντρα στην Μπάτσκα Τόπολα για την 2η αγωνιστική των ομίλων του Europa League.

Ο 29χρονος Αργεντινός στόπερ υπέστη έναν μυϊκό τραυματισμό, τον οποίο δεν έχει καταφέρει ακόμη να ξεπεράσει και με την αποστολή του Ολυμπιακού να ταξιδεύει την Τετάρτη για την Σερβία, καταλαβαίνει κανείς πως τα χρονικά περιθώρια αναφορικά με την ετοιμότητά του έχουν στενέψει αρκετά.

Αντίθετα, ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ θα έχει στην διάθεσή του τους Έσε και Ρέτσο, με τον δεύτερο να συγκεντρώνει πιθανότητες να βρίσκεται στην βασική ενδεκάδα έχοντας πλάι του τον Ντόι, ειδικά σε περίπτωση που ο Φρέιρε δεν καταφέρει να δώσει το παρών.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα