Ολυμπιακός: Χωρίς Σκάρπα - Φρέιρε, μέσα όλα τα «όπλα» του για Τόπολα

Ολυμπιακός: Χωρίς Σκάρπα - Φρέιρε, μέσα όλα τα «όπλα» του για Τόπολα

Ολυμπιακός-Αποστολή

bet365

Με μοναδικό απόντα τον Φρέιρε, αλλά και τον Σκάρπα, ο Ολυμπιακός πέταξε για τη Σερβία για το ματς με την Μπάτσκα Τόπολα με τον Ντιέγκο Μαρτίνεθ να υπολογίζει σε όλα του τα όπλα!

Μοναδικός που έμεινε εκτός πλάνων για το ματς της δεύτερης αγωνιστικής με την Τόπολα στη Σερβία ο Φρέιρε, ο οποίος είναι τραυματίας ενώ στο αεροπλάνο δεν μπήκε κι ο Σκάρπα. Από εκεί και πέρα, ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ υπολογίζει σε όλα του τα... όπλα.

Μάλιστα, ο Ισπανός κόουτς αναμένεται να ξεκινήσει μ' ένα επιθετικό σχήμα για να... πνίξει τον αντίπαλο και να «τελειώσει» την υπόθεση νίκη από νωρίς. Ποντένσε, Φορτούνης, Ελ Καμπί αναμένεται να είναι στα αρχικά πλάνα του αυριανού ματς, όπως κι οι Εσε - Καμαρά.

Μετά το τέλος της σημερινής προπόνησης, έγινε γνωστό ποιοι θα ταξιδέψουν για το ματς που θα γίνει στην «TSC Arena»: Πασχαλάκης, Τζολάκης, Παπαδούδης, Ορτέγα, Κίνι, Ροντινέι, Πορόζο, Ρέτσος, Ντόι, Καμαρά, Φορτούνης, Αλεξανδρόπουλος, Βρουσάι, Καρβάλιο, Μπιέλ, Εσε, Ποντένσε, Σολμπάκεν, Ελ Καμπί, Ελ Αραμπί, Μασούρας, Γιόβετιτς

Αναλυτικά η αποστολή:

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα