ΑΕΚ - Άγιαξ: Η ενδεκάδα της Ένωσης

Δημήτρης Βέργος
Βίντα και Μουκουντι

bet365

Το βασικό δίδυμο των Βίντα και Μουκουντί επανέρχεται στο αρχικό σχήμα της ΑΕΚ για την αναμέτρηση με τον Άγιαξ.

Ο Ματίας Αλμέιδα επαναφέρει τους Βίντα και Μουκουντί στο κέντρο της άμυνας της ΑΕΚ. Αμφότεροι ήταν ετοιμοπόλεμοι και ξεκινούν στο βασικό σχήμα της Ένωσης για το ματς με τον Άγιαξ στην OPAP Arena.

Ο Στάνκοβιτς ξεκινάει φυσικά στην εστία, οι Χατζισαφί και Σιντιμπέ είναι στα δύο άκρα της αμυντικής γραμμής και ο Σιμάνσκι μαζί με τον Πινέδα επιλέγονται ως δίδυμο στον άξονα της μεσαίας γραμμής.

Οι Γκατσίνοβιτς και Άμραμπατ, όπως αναμενόταν, ξεκινούν στην αριστερή και στη δεξιά πλευρά αντίστοιχα, ενώ πίσω από τον προωθημένο Πόνσε θα κινείται ο Αραούχο.

Στον πάγκο της ΑΕΚ είναι οι Αθανασιάδης, Θεοχάρης, Μοχαμάντι, Γιόνσον, Ρότα, Ελίασον, Μάνταλος, Μήτογλου, Γαλανόπουλος, Πισάρο.

 

Η ενδεκάδα της ΑΕΚ

Από πλευράς Άγιαξ ο Μπέντζαμιν Ταχίροβιτς βρίσκεται στο κέντρο αντί του Σιλβάνο Βος, ο οποίος αποβλήθηκε στο παιχνίδι με τη Μαρσέιγ.

Η ενδεκάδα του Άγιαξ: Χόρτερ, Χάτο, Άβιλα, Σούταλο, Ρενς, Ταχίροβιτς, Μπερχάους, Τέιλορ, Μπερχβάιν, Μπόρχες, Μπρόμπεϊ.

Στον πάγκο: Πάσφεϊρ, Γκάεϊ, Ραμάι, Άκπομ, Σαλάχ Εντίν, Μέντιτς, Μικαουτάντζε, Φαν ντεν Μπόουμεν, Σόσα, Φαν Άξελ Ντόνχεν, Χλίνσον, Γκοντς.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα