Οι μεγάλες επεμβάσεις του Μπρινιόλι που κράτησαν το μηδέν για τον Παναθηναϊκό (vids)

Newsroom
Ο Αλμπέρτο Μπρινιόλι

bet365

Μεγάλος πρωταγωνιστής του 0-0 με την Μακάμπι Χάιφα στο Ισραήλ ο Αλμπέρτο Μπρινιόλι, με τον Ιταλό τερματοφύλακα του Παναθηναϊκού να κάνει σωρεία εξαιρετικών επεμβάσεων συμβάλλοντας τα μέγιστα στο να πάρει η ομάδα του τον βαθμό.

Ο Παναθηναϊκός μπορεί να μην έπιασε την απόδοση που θα ήθελε κόντρα στην Μακάμπι Χάιφα, ωστόσο κατάφερε να κρατήσει το μηδέν στην άμυνα (0-0) και να πάρει έναν πολύτιμο βαθμό που τον φέρνει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα στον όμιλό του.

Μια ισοπαλία που σε μεγάλο βαθμό οφείλεται στις εξαιρετικές επεμβάσεις του Αλμπέρτο Μπρινιόλι. Ο Ιταλός τερματοφύλακας κατέβασε τα ρολά συμβάλλοντας τα μέγιστα στο να μην φύγει ηττημένος ο Παναθηναϊκός από το Ισραήλ. Πάμε να δούμε τι έκανε ο Ιταλός.

Νικάει τον Νταβίντ στο 7'

Αρχικά ο Μπρινιόλι νίκησε τον Νταβίντ στην πρώτη φάση του αγώνα. Για την ακρίβεια ο Ιταλός έκλεισε εξαιρετικά το πεδίο στον παίκτη της Μακάμπι αναγκάζοντάς τον να στείλει την μπάλα λίγο άουτ, αν και ο βοηθός έδωσε κακώς κόρνερ.

Έδιωξε το δυνατό σουτ του Χαλαϊλί στο 20'

Μετά από 13 λεπτά από την φάση του 7' ο Αλμπέρτο Μπρινιόλι είδε τον Χαλαϊλί να βγαίνει στην κόντρα και να κάνει το σουτ, διώχνοντας με γροθιές.

Με το πόδι κέρδισε και πάλι τον Νταβίντ στο 59'

Ένα λεπτό πριν φτάσουμε στην ώρα στον αγώνα της Μακάμπι με τον Παναθηναϊκό και πάλι ο Νταβίντ έφυγε στην πλάτη της άμυνας των «πρασίνων» αλλά από πλάγια, έκανε το σουτ, με τον Ιταλό τερματοφύλακα να τον νικάει και πάλι, αυτή την φορά με το πόδι.

Φοβερή επέμβαση στην κεφαλιά του Χαλαϊλί στο 70'

Η μεγαλύτερη επέμβαση από όλες για τον Αλμπέρτο Μπρινιόλι έγινε στο 70' με τον Ιταλό να νικάει με φοβερή επέμβαση τον Χαλαϊλί που ανενόχλητος έπιασε την κεφαλιά, αλλά λογάριαζε χωρίς τον σπουδαίο Μπρινιόλι.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα