Σιντιμπέ: «Πρέπει να κάνουμε το τέλειο παιχνίδι με πειθαρχία και αυτοσυγκέντρωση»

Δημήτρης Βέργος
Ο Τζιμπρίλ Σιντιμπέ

bet365

Ο Τζιμπρίλ Σιντιμπέ στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του αγώνα στο Βελοντρόμ τόνισε πως η ΑΕΚ θα πρέπει να πιάσει κορυφαία απόδοση απέναντι στη Μαρσέιγ και να φανεί αποτελεσματική στις στατικές φάσεις.

Αναλυτικά όσα είπε ο Τζιμπρίλ Σιντιμπέ στη συνέντευξη Τύπου:

Για το πως αισθάνεται που παίζει στη Γαλλία ως αντίπαλος με τη Μαρσέιγ: «Είμαι πολύ ενθουσιασμένος και θα παίξω αυτό το μεγάλο ματς απέναντι σε μια τόσο μεγάλη ομάδα όπως η Μαρσέιγ».

Για το τι ματς περιμένει: «Περιμένουμε ένα σκληρό παιχνίδι σε μια δυνατή έδρα, απέναντι σε μια δυνατή ομάδα, ο κόσμος θα τη βοηθήσει πολύ. Πρέπει να είμαστε πειθαρχημένοι, με αυτοσυγκέντρωση. Είναι ένας δύσκολος όμιλος, αλλά πιστεύω ότι μπορούμε να φέρουμε ένα καλό αποτέλεσμα».

Για το τι δίνει στην ομάδα ο Αλμέιδα: «Μας βοηθάει πάρα πολύ, μας διδάσκει το λατινοαμερικάνικο στυλ, τη μαχητικότητα, να είμαστε θετικοί και να παλεύουμε σκληρά για το θετικό αποτέλεσμα. Είναι πολύ ευχάριστο να δουλεύει κανείς μαζί του».

Για το τι πρέπει να προσέξει η ΑΕΚ: «Θα πρέπει να κάνουμε το τέλειο παιχνίδι. Έχουν πολύ καλούς παίκτες. Πρέπει να βάλουμε πίεση και να είμαστε αποτελεσματικοί στις στατικές φάσεις. Τα ματς αυτά κρίνονται στις λεπτομέρειες και πρέπει να είμαστε προσεκτικοί».

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα