Ολυμπιακός: «Ολοι μας να είμαστε προσεκτικοί, κινδυνεύουμε με τιμωρία από την UEFA»

Ολυμπιακός: «Ολοι μας να είμαστε προσεκτικοί, κινδυνεύουμε με τιμωρία από την UEFA»

Newsroom
olympiacos exedra

bet365

Ο Ολυμπιακός έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου στους φίλους του ενόψει του αυριανού αγώνα με την Γουέστ Χαμ, καθώς οι «ερυθρόλευκοι» είναι υπότροποι.

Αντίστροφα μετρά ο χρόνος για το αυριανό (26/10) ματς του Ολυμπιακού με τη Γουέστ Χαμ, στο πλαίσιο των ομίλων του Europa League. Οι «ερυθρόλευκοι» ζήτησαν, μέσω ανακοίνωσής τους, από τους φίλους τους να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στη συμπεριφορά τους, καθώς η ομάδα είναι υπότροπη και ελοχεύει ο κίνδυνος τιμωρίας από την UEFA.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
«Φίλοι του Ολυμπιακού,

Η ομάδα μας αντιμετωπίζει το βράδυ της Πέμπτης (26/10, 19:45) τη West Ham. ΕΝΑΣ ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΟΡΤΗ απέναντι στην κάτοχο του UEFA Europa Conference League.

Το "Γ. Καραϊσκάκης" θα είναι και πάλι κατάμεστο.
Σε αυτήν την σπουδαία ποδοσφαιρική βραδιά θα πρέπει όλοι μας, να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί απέναντι σε συμπεριφορές που μπορούν να βλάψουν την ομάδα μας.

Καθώς είμαστε ήδη υπότροποι, και κινδυνεύουμε με τιμωρία, οφείλουμε να προστατεύσουμε το γήπεδό μας, ώστε να μην στερήσουμε τη δυνατότητα από τον καθένα μας να παρακολουθεί τον Ολυμπιακό στη συνέχεια των ευρωπαϊκών του αγώνων.

Η χρήση λέιζερ, το άναμμα καπνογόνων, η ρίψη κροτίδων και αντικειμένων και ο αποκλεισμός εισόδων και σκαλιών, θα προκαλέσουν την τιμωρία της έδρας μας.

Προστατέψτε την ομάδα μας και βοηθήστε μόνο με τη φωνή σας ώστε να πανηγυρίσουμε τη νίκη.

Στο γήπεδο μπαίνει ο Ολυμπιακός και ο μοναδικός λαός του. Και αγωνιζόμαστε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ!».

olympiacos.org

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα