Μαρσέιγ-ΑΕΚ: Γκολ ο Βιτίνια, αγνοήθηκε φάουλ στον Βίντα (vid)

Newsroom
.

bet365

Η Μαρσέιγ άνοιξε το σκορ κόντρα στην ΑΕΚ με γκολ του Βιτίνα, όμως φαίνεται πως προηγήθηκε φάουλ του Πορτογάλου φορ στον Κροάτη στόπερ. Η Ενωση διαμαρτυρήθηκε μέσω των social media.

Το σκορ κόντρα στην ΑΕΚ άνοιξε η Μαρσέιγ στο 27' της αναμέτρησης του Βελοντρόμ, σε μία φάση όμως όπου η Ενωση έχει κάθε δικαίωμα να διαμαρτύρεται. Τότε ο Βιτίνια, μετά από γύρισμα του Κλος, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, όμως ο Πορτογάλος φορ φαίνεται να σπρώχνει τον Βίντα.

Ο ρέφερι ωστόσο έδειξε σέντρα και τον «λόγο» πήρε το VAR, όπου ούτε από εκεί υποδείχθηκε παράβαση και έτσι το τέρμα του 23χρονου στράικερ μέτρησε κανονικά.


Μάλιστα οι «κιτρινόμαυροι» διαμαρτυρήθηκαν και μέσω των social media. «Ο Βιτίνια με πλασέ από κοντά άνοιξε το σκορ για τη Μαρσέιγ, σε μια φάση στην οποία φαίνεται να έχει προηγηθεί επιθετικό φάουλ στον Βίντα, αλλά διαιτητής και VAR είχαν άλλη άποψη».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα