Παναθηναϊκός - Ρεν: Με επιστροφή Γεντβάι και Αράο στο «6»

Επιστροφή Γεντβάι στην ενδεκάδα και Αράο στο «6» για τον Παναθηναϊκό

bet365

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς διατήρησε σχεδόν ίδια την ενδεκάδα σε σχέση με το ντέρμπι κόντρα στον Ολυμπιακό επαναφέροντας τον Γεντβάι στην ενδεκάδα και μετακινώντας τον Αράο στην θέση του αμυντικού χαφ, με τον Ρούμπεν να μένει στον πάγκο.

Σχεδόν αναλλοίωτη διατήρησε την ενδεκάδα σε σχέση με το Κυριακάτικο ντέρμπι «αιωνίων» στο Φάληρο ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς, πραγματοποιώντας μόλις μία αλλαγή.

Ο Γεντβάι, που είχε προφυλαχθεί στο «Γ. Καραϊσκάκης» λόγω ενοχλήσεων που είχε αισθανθεί, επανέρχεται στο βασικό σχήμα παίρνοντας την θέση του Αράο στο δίδυμο των κεντρικών αμυντικών, με τον Βραζιλιάνο να μετακινείται στην θέση «6» και τον Ρούμπεν Πέρεθ να μένει στον πάγκο.

Πιο αναλυτικά, κάτω από τα δοκάρια βρίσκεται ο Αλμπέρτο Μπρινιόλι. Στο κέντρο της άμυνας οι Γεντβάι και Σένκεφελντ. Στο δεξί άκρο της βρίσκεται ο Βαγιαννίδης και αριστερά ο Μλαντένοβιτς. Η τριάδα στο κέντρο αποτελείται από τους Αράο, Τσέριν και Τζούρισιτς. Στα δύο άκρα της επίθεσης βρίσκονται οι Παλάσιος (δεξιά) και Μπερνάρντ (αριστερά) ενώ στην κορυφή της επίθεσης θα ξεκινήσει ο Φώτης Ιωαννίδης.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα