Μαρσέιγ-ΑΕΚ: Λάθος του Στάνκοβιτς, πέναλτι, κόκκινη και 2-1 (vid)

Newsroom
..

bet365

Ο Στάνκοβιτς έκανε μεγάλο λάθος, έστρωσε στον Βιτίνια και τον ανέτρεψε μέσα στην περιοχή του, κάτι που οδήγησε στην αποβολή του και η Μαρσέιγ πήρε πάλι το προβάδισμα κόντρα στην ΑΕΚ.

Στην μπάλα και το λάθος είναι «μέσα» στο παιχνίδι και μέσω ενός τέτοιου η Μαρσέιγ πήρε πάλι το προβάδισμα κόντρα στην ΑΕΚ. Η Ενωση ισοφάρισε στο 53' σε 1-1, όμως λίγο αργότερα (55') ο Στάνκοβιτς έκανε λάθος και έστρωσε στον Βιτίνια μέσα στην περιοχή του και ενώ ο Πορτογάλος φορ ήταν μόνος απέναντί του.

Ο στράικερ των γηπεδούχων τον απέφυγε και ο Αυστριακός πορτιέρε τον ανέτρεψε, κάτι που οδήγησε τον ρέφερι να δείξει την άσπρη βούλα και την κίτρινη κάρτα στον 31χρονο γκολκίπερ.

Ομως το VAR ζήτησε από τον διαιτητή να δει ξανά τη φάση και μόλις το έκανε πήρε πίσω την κίτρινη και απέβαλε τον Στάνκοβιτς με απευθείας κόκκινη.

Αμέσως ο Αθανασιάδης πέρασε στον αγώνα (αντί του Μάνταλου) και ο Ελληνας τερματοφύλακας έκατσε κάτω από τα γκολπόστ, ενώ την εκτέλεση πέναλτι για τη Μαρσέιγ ανέλαβε ο Αρίτ.

Ο Μαροκινός δεν αστόχησε και έτσι η γαλλική ομάδα πήρε εκ νέου το προβάδισμα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα