ΑΕΚ: Σε τρεις αγωνιστικές του Europa League έχει δεχτεί έξι γκολ, τα πέντε με πέναλτι (vids)

ΑΕΚ: Σε τρεις αγωνιστικές του Europa League έχει δεχτεί έξι γκολ, τα πέντε με πέναλτι (vids)

Βασίλης Μπαλατσός
Αθανασιάδης

bet365

Η ΑΕΚ στο πρώτο μισό του 2ου Ομίλου του Europa League έχει δεχτεί έξι γκολ, εκ των οποίων τα πέντε με πέναλτι και στο μοναδικό από κανονική ροή διαμαρτύρεται για επιθετικό φάουλ.

Η ΑΕΚ γνώρισε την πρώτη της ήττα στον 2ο Group του Europa League, στην τρίτη αγωνιστική της φάσης των ομίλων. Οι νταμπλούχοι Ελλάδας έχασαν με 3-1 από τη Μαρσέιγ στο «Βελοντρόμ», έμειναν στους τέσσερις βαθμούς και ο συντελεστής τερμάτων της είναι 5-6.

Από τα έξι γκολ που έχει δεχτεί ο Δικέφαλος τα πέντε είναι από το σημείο του πέναλτι. Στη νίκη επί της Μπράιτον με 3-2 ο Ζοάο Πέδρο σκόραρε δις από την άσπρη βούλα μετά από παραβάσεις των Χατζισαφί και Σιμάνσκι.

Στην ισοπαλία με τον Άγιαξ στη Νέα Φιλαδέλφεια οι Αετοί είχαν προηγηθεί με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του του Μπέρχβαϊν, μετά από ανοτροπή που κέρδισε ο ίδιος από τον Πινέδα.

Στο «Βελοντρόμ» τρία λεπτά μετά την ισοφάριση του Πινέδα, στο 56', α ο Στάνκοβιτς «πούλησε» την μπάλα στον Βιτίνια, ο Αυστριακός τον ανέτρεψε, είδε την κόκκινη κάρτα και ο Χαρίτ έκανε το 2-1. Στο 69' ο Πολωνός διαιτητής Στεφάνσκι «είδε» δεύτερο πέναλτι σε μονομαχία του Άμραμπατ με τον Λόντι και ο Βερετού ευστόχησε για το τελικό 3-1

.

Το μόνο γκολ που έχει δεχτεί η ΑΕΚ στον όμιλο της είναι του Βιτίνια της Μαρσέιγ, για το οποίο οι κιτρινόμαυροι διαμαρτύρονται για επιθετικό φάουλ του σκόρερ στον Βίντα.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα