Ολυμπιακός: «Έσπασε» το μεγαλύτερο αήττητο σερί αγγλικής ομάδας στην Ευρώπη!

Ολυμπιακός: «Έσπασε» το μεγαλύτερο αήττητο σερί αγγλικής ομάδας στην Ευρώπη!

westham

bet365

Τέλος στο μεγαλύτερο σερί αήττητων αγώνων αγγλικής ομάδας στα Κύπελλα Ευρώπης, έβαλε το βράδυ της Πέμπτης ο Ολυμπιακός.

Ο Ολυμπιακός πανηγύρισε σπουδαία νίκη επί της Γουέστ Χαμ στο «Γ. Καραϊσκάκης» με 2-1 που τον έβαλε και πάλι στο κόλπο της πρόκρισης. Η νίκη αυτή των ερυθρόλευκων έχει ξεχωριστή σημασία για έναν επιπλέον λόγο και αυτός δεν είναι άλλος από το μεγάλο αήττητο σερί που είχε «χτίσει» στην Ευρώπη η κάτοχος του Europa Conference League μέχρι και το βράδυ της Πέμπτης.

Συγκεκριμένα, οι Λονδρέζοι είχαν παραμείνει αήττητοι για 17 συνεχόμενα παιχνίδια μέχρι και το ματς κόντρα στους Πειραιώτες. Μάλιστα, είναι άξιο αναφοράς πως αυτό ήταν και το μεγαλύτερο αήττητο σερί οποιασδήποτε αγγλικής ομάδας στα Κύπελλα Ευρώπης.

Η Γουέστ Χαμ είχε να ηττηθεί στην Ευρώπη από την αγωνιστική περίοδο 2021/22 όταν τότε στο Europa League είχε φτάσει ως τα ημιτελικά όταν και αποκλείστηκε από την μετέπειτα κάτοχο του τίτλου Άιντραχτ Φρανκφούρτης. Τότε οι Γερμανοί είχαν επικρατήσει των Άγγλων και στα δύο ματς της σειράς, παίρνοντας το εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό της Σεβίλλης.

Έκτοτε, η Γουέστ Χαμ αγνοούσε την ήττα στα Κύπελλα Ευρώπης, μετρώντας, μάλιστα, μόλις μία ισοπαλία στα προημιτελικά της περσινής πορείας ως την κατάκτηση του Europa Conference League με αντίπαλο την Γάνδη. Τα υπόλοιπα 16 παιχνίδια των Λονδρέζων ήταν νικηφόρα.

Αρχής γενομένης από τα play off της περσινής διοργάνωσης του Europa Conference League με αντίπαλο την Βίμποργκ, μέχρι τον μεγάλο τελικό της Πράγας κόντρα στην Φιορεντίνα και φυσικά τα δύο φετινά πρώτα ματς του ομίλου και τις νίκες απέναντι σε Μπάτσκα Τόπολα και Φράιμπουργκ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα