Μόγιες: «Είχαμε 17 ματς αήττητοι αλλά αυτό τώρα σταμάτησε, πολύ καλός ο Φορτούνης»

Ο Μόγιες

bet365

Ο Ντέιβιντ Μόγιες εμφανίστηκε απογοητευμένος από την ήττα της Γουέστ Χαμ με 2-1 από τον Ολυμπιακό στο γήπεδο Καραϊσκάκη. Τι είπε για τον Φορτούνη μετά από ερώτηση του Gazzetta.

Ο έμπειρος τεχνικός μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου μετά την ήττα της Γουέστ Χαμ με 2-1 από τον Ολυμπιακό δεν ήταν ευχαριστημένος. Ο Μόγιες είπε σχετικά για:

Την πορεία της Γουέστ Χαμ με το σερί και τον αγώνα: Είχαμε 17 ματς αήττητοι, που σταμάτησε. Κάτι που σταμάτησε. Αλλά πρέπει να ανεβάσουμε το επίπεδό μας γιατί σε αυτόν τον θεσμό οι ομάδες είναι πιο καλές. Και εμείς πρέπει να σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων.

Είμαι απογοητευμένος γενικότερα από το α' μέρος. Ήταν ένας δύσκολος αγώνας και συνεχίζουμε.

Το γήπεδο και την ατμόσφαιρα και τη συνέχεια αλλά και τον Ογκμπόνα: Ήταν συναρπαστική ατμόσφαιρα. Εξαιρετικό το κοινό αλλά δεν είχε να κάνει με την απόδοσή μας. Ο Ογκμπόνα είναι ένας εξαιρετικός παίκτης και τον πιστεύουμε. Ελπίζω να έχουμε ΄φρεσκάδα' στο Πρωτάθλημα. Ότι θα είμαστε έτοιμοι να ανταποκριθούμε. Η λέξη ροτέισον είμαι κλειδί.

Το σκληρό παιχνίδι στο β' μέρος και τους Αντόνιο και Πακετά: Δεν καταλαβαίνω την ερώτηση. Ο Αντόνιο και ο Πακετά είναι τοπ παίκτες.

Την ερώτηση του Gazzetta για τον Φορτούνη: Έπαιξε πολύ καλά. Είδαμε τους άλλους αγώνες του Ολυμπιακού στην Ευρώπη και .ήταν άτυχος. Αυτό που 'πάθαμε' σήμερα το περιμέναμε.

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα