Μαρτίνεθ: «Μία βραδιά που 'ανατριχιάσαμε', ήταν το πιο ολοκληρωμένο μας ματς»

Ο Μαρτίνεθ

bet365

Ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ στη συνέντευξη Τύπου του Ολυμπιακού μετά το 2-1 με τη Γουέστ Χαμ ήταν πολύ χαρούμενος ενώ στάθηκε για τα καλά και στην πολύ καλή απόδοση του Τζάκσον Πορόζο.

Ο Ισπανός τεχνικός του Ολυμπιακού έλαμπε από χαρά, όπως ήταν φυσικό και λογικά μετά το 2-1 με τη Γουέστ Χαμ. Μίλησε για αρκετά αγωνιστικά θέματα και παίκτες όπως ο Πορόζο. Πιο συγκεκριμένα ο Ισπανός τεχνικός μίλησε στη συνέντευξη Τύπου για:

Τη δήλωσή του ότι ο Ολυμπιακός έπρεπε να κάνει το τέλειο ματς για να νικήσει: Μακάρι όλα να είχαν να κάνω με ότι λέω στις συνεντεύξεις Τύπου. Το δύσκολο είναι να κάνεις αυτό που λες. Σήμερα αξίζαμε τη νίκη και η νίκη ήταν αποτέλεσμα της δουλειάς μας. Απέναντι σε έναν πολύ δυνατό αντίπαλο, τον κάτοχο του Conference League. Όλα ήταν σήμερα πολύ όμορφα. Και η ομάδα και η ατμόσφαιρα. Πολύ σημαντικό όλο αυτό. Σήμερα πραγματικά 'ανατριχιάσαμε' που ζήσαμε τέτοια βραδιά στην Ευρώπη και λόγω της αξίας του αντιπάλου. Ήταν μία πανέμορφη στιγμή.

Το σχήμα του 4-3-3: Όσοι με έχετε παρακολουθήσει ξέρετε πώς δεν μένω σε ένα σύστημα. Σήμερα ο αντίπαλος απαιτούσε τριάδα και το αποτέλεσμα είχε να κάνει με τη συνεργασία των παικτών στο κέντρο. Την πολύ καλή συνεργασία τους αλλά και τους ακραίους. Η ομάδα ανταποκρίθηκε στις απαιτήσεις. Δεν οφείλεται μόνο στη δομή και το ταλέντο αλλά και στην αυτοπεποίθηση και το σύστημα το πώς πήγε η βραδιά. Το σύστημα που ταίριαξε.

Το εάν άξιζε περισσότερους βαθμούς ο Ολυμπιακός με βάση τις εμφανίσεις του και το κατά πόσον ήταν η κορυφαία ευρωπαϊκή του βραδιά στον σύλλογο: Σίγουρα ήταν το πιο ολοκληρωμένο ματς. Να πω πώς αξίζαμε περισσότερους βαθμούς δεν έχει σημασία. Το σχολιάσαμε εκείνη τη στιγμή. Δεν έχει νόημα τι θα μπορούσαμε να είχαμε πάρει. Το μόνο που μετράει είναι το σήμερα. Δεν μας εγγυάται κανείς ότι μπορούμε να το επαναλάβομε σήμερα.

Δεν έχει αξία το πριν. Το σημαντικό είναι το σήμερα. Επίσης θέλω να επαναλάβω πώς στην ομάδα όλοι ήμαστε πολύ σημαντικοί. Σήμερα ο Τζάκσον (Πορόζο) χρειάστηκε και ανταποκρίθηκε πολύ καλά. Είμαστε όλοι τόσο πολύ σημαντικοί. Να τους προσέχουμε όλους, όλους να τους αγαπάμε και για παράδειγμα ο Τζάκσον δούλευε με ταπεινότητα. Όλοι είμαστε απαραίτητοι στην ομάδα.

Ήταν κρίσιμοι και οι παίκτες που μπήκαν αλλαγή. Ήταν σημαντικοί για τη νίκη. Ακόμα και αυτοί που δεν μπήκαν και μας βοήθησαν ως ένας ακόμα οπαδός. Όλοι να είμαστε ήρεμοι και στις καλές και τις κακές στιγμές. Το ίδιο να κάνουμε και στις μεγάλες επιτυχίες. Να συνεχίσουμε τη δουλειά.

Τον Πορόζο και την ομάδα: Είχαμε πολύ καλές στιγμές στην επίθεση. Θα μπορούσαμε να είχαμε πάει και με άλλο στο ημίχρονο. Αμυνθήκαμε πολύ καλά στις στατικές φάσεις και δεν κάναμε αχρείαστα φάουλ. Είχαμε σωστή ισορροπία. Χαίρομαι πολύ για την απόδοση του Τζάκσον γιατί δούλευε πολύ σκληρά και όταν τον χρειαστήκαμε ήταν έτοιμος. Και η αλήθεια είναι πώς ήταν καινούριος παίκτης και ξένος (εννοεί δεν έχει κοινοτικό διαβατήριο). Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι.

Για πριν τους αγώνες πάντα εστιάζουμε σε όποιον δεν είναι στο γήπεδο. Θέλω να ανταλλάξουμε τα εγκώμια για τον Πορόζο με την κριτική σε κάποιον παίκτη που δεν θα είναι καλός. Λιγότερα λουλούδια για τον Πορόζο και περισσότερη στοργή στην κριτική.

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα