Σιντιμπέ: «Μας έλειπαν αρκετά συστατικά, θα πάρουμε πολύτιμο μάθημα» (vid)

Σιντιμπέ: «Μας έλειπαν αρκετά συστατικά, θα πάρουμε πολύτιμο μάθημα» (vid)

Newsroom
sidibe

bet365

Ο Τζιμπρίλ Σιντιμπέ μίλησε σε γαλλικά μέσα μετά το τέλος του αγώνα και ανέφερε πως έλειψαν αρκετά πράγματα από την ΑΕΚ για να μπορέσει να διεκδικήσει τη νίκη, ωστόσο το παιχνίδι αυτό θα αποτελέσει ένα σημαντικό μάθημα για τη συνέχεια.

Ο Τζιμπρίλ Σιντιμπέ παραχώρησε δηλώσεις στα μέσα της πατρίδας του μετά το φινάλε του αγώνα με την Μαρσέιγ και την ήττα της ΑΕΚ με 3-1 και τόνισε πως είδε να λείπουν αρκετά «συστατικά» από το παιχνίδι της «Ένωσης», ώστε να μπορέσει να φτάσει στο επίπεδο να είναι ικανή να διεκδικήσει τη νίκη το βράδυ της Πέμπτης (26/10).

Ωστόσο τόνισε πως, παρά την απογοήτευση που υπάρχει τώρα, αυτό το ματς θα αποτελέσει ένα σημαντικό μάθημα για τους «κιτρινόμαυρους» ενόψει της συνέχειας.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Πώς νιώθω; Μια μεγάλη απογοήτευση. Το είδαμε ξεκάθαρα, μας έλειπαν αρκετά συστατικά για να ελπίζουμε να πάρουμε τους βαθμούς εκτός έδρας. Θα πάρουμε πολύτιμα μαθήματα από το παιχνίδι αυτό, αλλά υπάρχουν ακόμα αγώνες για να πάρουμε βαθμούς. Υπάρχει απογοήτευση, είδαμε μια ομάδα με σοβαρότητα και πειθαρχία, που δεν έκανε τα ίδια λάθη με εμάς»

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα