Οι διαιτητές στο Europa League: Elite σε ΑΕΚ, Παναθηναϊκό και Γιουνγκ τον Ολυμπιακό

Newsroom
Οι διαιτητές στο Europa League: Elite σε ΑΕΚ, Παναθηναϊκό και Γιουνγκ τον Ολυμπιακό

bet365

H UEFA γνωστοποίησε τους διαιτητές των παιχνιδιών της ΑΕΚ, του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού στο Europa League.

Έναν γνώριμο στο ελληνικό κοινό διαιτητή, όρισε η UEFA στο παιχνίδι της ΑΕΚ με την Μαρσέιγ. Ο λόγος για τον Σουηδό Γκλεν Νίμπεργκ που ανήκει στην κατηγορία Elite και το καλοκαίρι είχε σφυρίξει το παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Γκενκ. Βοηθούς θα έχει τους Μάχμποντ Μπέιγκι και Αντρέας Σέντερκβιστ, ενώ 4ος ορίστηκε από την UEFA, ο Χοακίμ Έστλινγκ.

Κορυφαίος είναι και ο διαιτητής του Ρεν-Παναθηναϊκός, καθώς η ευρωπαϊκή ομοσπονδία έβαλε στο παιχνίδι αυτό τον Γουίλιαμ Κόλουμ. Βοηθοί του Σκωτσέζου θα είναι οι συμπατριώτες του, Φράνσις Κόνοερ και Ντέιβιντ ΜακΓκίτσι, ενώ 4ος διαιτητής θα είναι ο Ντέιβιντ Ντίκινσον. Οι διαιτητές VAR δε έχουν ανακοινωθεί ακόμα.

Τέλος, στο Γουέστ Χαμ-Ολυμπιακός θα είναι ο Ματέι Γιουγκ που ανήκει στην πρώτη κατηγορία, με βοηθούς τους συμπατριώτες του Ματέι Ζούνιτς, Μανουέλ Βιντάλι και τέταρτο τον Ασμίρ Σάργκοβιτς. Στο VAR θα είναι ο Γερμανός Κρίστιαν Ντίνγκερτ έχοντας μαζί τον Κροάτη Ιβάν Μπέμπεκ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα