Ολυμπιακός: Με τη δύναμη και την ώθηση του κόσμου του και στην Αγγλία

Ο κόσμος των Πειραιωτών

bet365

Πάνω από 3.000 θα είναι οι φίλοι του Ολυμπιακού που θα βρεθούν στο Λονδίνο για τον αγώνα με τη Γουέστ Χαμ, μία δύσκολη αγωνιστική αποστολή. ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ - ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΟΜΑΡΑΣ.

Ο κόσμος του Ολυμπιακού έχει αποδείξει πάρα πολλές φορές το πόσο πολύ στηρίξει την αγαπημένη του ομάδα. Αυτό θα πράξει και τώρα. Αυτή τη φορά για την εκτός έδρας αναμέτρηση με αντίπαλο τη Γουέστ Χαμ (22.00, το βράδυ της Πέμπτης στο Λονδίνο, COSMOTE SPORTS TV 6).

Ματς που είναι για τη 4η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Europa League. Ο Ολυμπιακός ήδη έχει μία νίκη με τη Γουέστ Χαμ, μία ήττα από τη Φράιμπουργκ και μία ισοπαλία με τη Μπάτσκα Τόπολα.

Στην αναμέτρηση του Λονδίνου ο κόσμος του Ολυμπιακού θα έχει μία δυναμικότατη παρουσία. Πάνω από 3.000 κόσμος θα βρεθεί στο Λονδίνο για να συνδράμει για τα καλά τις προσπάθειες των παικτών του Μαρτίνεθ σε αυτό το δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι.

Φυσικά δεν θα είναι η πρώτη φορά που ο κόσμος του Ολυμπιακού θα βρεθεί στο Λονδίνο και θα είναι στο πλευρό των Πειραιωτών. Προ Covid-19 ο Ολυμπιακός είχε τη δυναμική συμπαράσταση του κόσμο του στο πολύ μεγάλο / πραγματικά σπουδαίο διπλό με 2-1 με την Άρσεναλ.

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα