Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Δρακόντεια μέτρα στο Ελ. Βενιζέλος για την αναχώρηση των «αιωνίων»

Δημήτρης Τομαράς
Κλούβα

bet365

Η κοινή αναχώρηση Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού για Αγγλία και Γαλλία αντίστοιχα έχει προκαλέσει συναγερμό στις Αρχές στο Ελευθέριος Βενιζέλος - όπως μπορείτε να δείτε εξάλλου και από τις φωτογραφίες του Gazzetta.

Ο Ολυμπιακός αναχωρεί για το Λονδίνο για την αναμέτρηση με τη Γουέστ Χαμ, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής των ομίλων του Europa League λίγο μετά τις 10.00. Ο Παναθηναϊκός από την άλλη, πετάει στις 10.00 για τη Γαλλία και συγκεκριμένα για το Παρίσι, όπου από εκεί θα πάει στο Ρεν.

Όπως εύκολα καταλαβαίνει κανείς λοιπόν, από τη στιγμή που μιλάμε για δύο από τις πιο τουριστικές ευρωπαϊκές πόλεις, οι πτήσεις είναι αρκετές σε καθημερινή βάση, με αποτέλεσμα οι μεμονωμένοι φίλαθλοι των δύο ομάδων να είχαν αρκετές επιλογές όταν έκλειναν τα εισιτήρια. Κάτι που σημαίνει πως ο κίνδυνος έντασης δεν περιορίζεται σ' ένα 2ωρο ή 3ωρο, αλλά απλώνεται σχεδόν σε όλη την Τετάρτη.

Κλούβα

Θυμίζουμε ότι την ίδια μέρα σε διαφορετικό χώρο του αεροδρομίου αναμένεται να φτάσουν και αρκετοί οπαδοί της Μαρσέιγ, για την αναμέτρηση με την ΑΕΚ.

Λογικό είναι λοιπόν, η Αστυνομία να βρίσκεται επί ποδός. Γι' αυτό έχει τοποθετηθεί και μία κλούβα με άνδρες των δυνάμεων ΜΑΤ, ενώ μέσα στους χώρους του αεροδρομίου ήταν πολύ έντονη η παρουσία πεζών αστυνομικών, ώστε να αποφευχθεί η οποιαδήποτε συμπλοκή.

Αστυνομία

Αστυνομία

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα