Ρεν-Παναθηναϊκός: Λάθος του Μπρινιόλι και 1-0 από το... πουθενά (vid)

Newsroom
..

bet365

Ο Μπρινιόλι υπέπεσε σε μεγάλο λάθος όταν και απώλεσε τον έλεγχο της μπάλας σε μία ακίνδυνη εκτέλεση φάουλ και έτσι η Ρεν άνοιξε το σκορ κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Η θέση του τερματοφύλακα είναι τέτοια όπου κάθε λάθος που γίνεται «φαίνεται» και αποκτά συνήθως άμεσο αντίκτυπο στην ομάδα του.

Κάτι ανάλογο συνέβη πριν από λίγο και στην περίπτωση του Αλμπέρτο Μπρινιόλι και πιο συγκεκριμένα στο 9' της αναμέτρησης του Παναθηναϊκού με τη Ρεν στη Γαλλία.

Τότε σε μία φαινομενικά ακίνδυνη εκτέλεση φάουλ του Ριντέρ, παρότι μάλιστα η μπάλα κόντραρε και άλλαξε πορεία ελαφρώς, ο Ιταλός πορτίερε του «τριφυλιού» απώλεσε τον έλεγχό της, του έφυγε μέσα από τα χέρια και κατέληξε στα δίχτυα του.

Ετσι οι γηπεδούχοι άνοιξαν από το... πουθενά το σκορ, ενώ ο 32χρονος γκολκίπερ σήκωσε αμέσως το χέρι του και αναγνώρισε το λάθος του. Αλλωστε σε ανάλογα δεν υποπίπτει μόνο όποιος δεν κάνει τίποτα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα