Τα δύο «συγγνώμη» του Αλμπέρτο Μπρινιόλι και η απάντηση των συμπαικτών του (vid)

Σωτήρης Μυκονίου
Μπρινιόλι

bet365

Τόσο κατά την διάρκεια του ματς με την Ρεν, όσο και αμέσως μετά, ο Αλμπέρτο Μπρινιόλι, ζήτησε συγγνώμη για το γκολ που δέχθηκε.

Ο Αλμπέρτο Μπρινιόλι στο χθεσινό ματς του Παναθηναϊκού με την Ρεν, ήταν από τους αρνητικούς πρωταγωνιστές των «πράσινων» λόγω του γκολ που δέχθηκε και με το οποίο η γαλλική ομάδα άνοιξε το σκορ, νωρίς νωρίς στην αναμέτρηση. Ένα γκολ που κανείς δεν περίμενε πως θα έμπαινε, όχι μόνο λόγω της μεγάλης απόστασης και της εκτέλεσης που δεν ήταν επικίνδυνη, αλλά κυρίως επειδή ο Ιταλός τερματοφύλακας δεν μας έχει συνηθίσει σε τέτοια λάθη, αποτελώντας τον σταθερότερο παίκτη της ομάδας του από τότε που ήρθε στην Ελλάδα.

Ο ίδιος το έφερε... βαρέως και αμέσως μετά, όπως μπορείτε να δείτε και στο video του αγώνα, ζήτησε συγγνώμη από τους συμπαίκτες του, κάνοντας την χαρακτηριστική κίνηση με τα σηκωμένα χέρια.

Η ανάρτηση του Μπρινιόλι στο Instagram

Μάλιστα δεν έμεινε εκεί... Λίγο μετά το τέλος της αναμέτρησης, ο Ιταλός τερματοφύλακας ζήτησε συγγνώμη και από τον κόσμο της ομάδας, με μία ανάρτησή του στο Instagram, στην οποία ανέφερε: «Απολογούμε για το λάθος. Είναι μέρος του ποδοσφαίρου, μέρος της ζωής. Πάντα πρέπει να μας μαθαίνουν κάτι. Να συνεχίσουμε να βελτιωνόμαστε και να πιστεύουμε στους στόχους μας».

Η απάντηση των συμπαικτών του

Κάτω από αυτό το ποστάρισμα, έγινε ένας μικρός χαμός από σχόλια συμπαράστασης και αναγνώρισης των όσων έχει προσφέρει μέχρι στιγμής στην ομάδα ο Ιταλός τερματοφύλακας, στον οποίο έλαβαν μέρος και συμπαίκτες του Αλμπέρτο Μπρινιόλι.

Ο Φώτης Ιωαννίδης για παράδειγμα του σχολίασε «Μπρινιό σε παρακαλώ... Σε αγαπάμε», ενώ ο Χόντουρ Μάγκνουσον έγραψε: «Όλοι κάνουν λάθη φίλε μου, αλλά δεν τα αφήνουμε να μας καθορίζουν. Πάμε Σαλμοντσίνο (σ.σ ιταλικό σάντουιτς)».

Απαντήσεις σε Μπρινιόλι

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα