Ολυμπιακός: Ένα ακόμα ταξίδι, μία ακόμα δυναμική παρουσία του κόσμου του

Ο κόσμος του Ολυμπιακού

bet365

Για μία ακόμα εκτός έδρας αναμέτρηση, αυτή τη φορά στη Γερμανία ο Ολυμπιακός θα έχει την πλέον δυναμική στήριξη του κόσμου. ΦΡΑΙΜΠΟΥΡΓΚ - ΑΠΟΣΤΟΛΗ: ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΟΜΑΡΑΣ.

Ο Ολυμπιακός μετά το Λονδίνο θα έχει τη μεγάλη συμπαράσταση του κόσμου του και στο Φράιμπουργκ. Στο Λονδίνο ήταν 4.000 και πλέον φίλαθλοι για την αναμέτρηση με τη Γουέστ Χαμ όπου το σύνολο του Μαρτίνεθ δεν τα κατάφερε χάνοντας με σκορ 1-0, παρότι είχε ευκαιρίες και ειδικά προς το τέλος της αναμέτρησης. Μάλιστα οι Ερυθρόλευκοι οπαδοί έκαναν και πορεία από κεντρικό σημείο της πόλης προς το γήπεδο της Γουέστ Χαμ.

Στο εκτός έδρας παιχνίδι με τη Φράιμπουργκ στο πλευρό των παικτών του Ντιέγκο Μαρτίνεθ θα είναι 2.500 οπαδοί αψηφώντας τις δύσκολες καιρικές συνθήκες και το κρύο που θα επικρατεί στην πόλη, ειδικά την ημέρα του αγώνα. Με βάση τη ζήτηση για τον αγώνα θα μπορούσαν να είναι και περισσότεροι.

Έτσι για ένα ακόμα παιχνίδι μακριά από το Καραϊσκάκη οι Ερυθρόλευκοι θα έχουν μαζί τους τον 12ο παίκτη τους. Με τον κόσμο των Πειραιωτών να αναμένεται να τους δώσει ώθηση για ένα ακόμα δύσκολο αλλά και σημαντικό παιχνίδι στην Ευρώπη και τον θεσμό του Europa League. Άλλωστε ο Ολυμπιακός έχει και αρκετό κόσμο στη Γερμανία (ομογενείς που στηρίζουν την ομάδα).

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα