Ολυμπιακός: Το Gazzetta στο Europa Park Stadion και στην προπόνηση των «ερυθρολεύκων» (vid)

Δημήτρης Τομαράς
ελλαδα

bet365

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται στη Γερμανία και φιλοξενείται από τη Φράιμπουργκ για την 5η αγωνιστική του Europa League και το Gazzetta βρίσκεται στο Europa Park Stadion. ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΦΡΑΙΜΠΟΥΡΓΚ: ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΟΜΑΡΑΣ

Την τελευταία του προπόνηση επί γερμανικού εδάφους πραγματοποίησε ο Ολυμπιακός και όλα είναι έτοιμα για το παιχνίδι απέναντι στη Φράιμπουργκ στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής των ομίλων του Europa League.

Το Gazzetta βρέθηκε στο Europa Park Stadion, το οποίο την Πέμπτη (30/11) θα είναι κατάμεστο από τους οπαδούς του γερμανικού συλλόγου, και είδε την προπόνηση των «ερυθρολεύκων». Σε αυτή συμμετείχαν 22 ποδοσφαιριστές (με τους τρεις τερματοφύλακες).

Να θυμίσουμε πως νωρίτερα τόσο ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ όσο και ο Στέφαν Γιόβετιτς μίλησαν στη καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου για το παιχνίδι όπου ο Ισπανός κόουτς χρησιμοποιεί τη φράση του Μαλντίνι για να περιγράψει το παιχνίδι του Ολυμπιακού.

Παράλληλα, ο Ισπανός προπονητής ρωτήθηκε για τα πλάνα του και παραδέχθηκε ότι είναι υπαρκτό το ενδεχόμενο να παρατάξει τον Ολυμπιακό με τριάδα στην αμυντική γραμμή.

Αξίζει να σημειωθεί πως το παρών στην αποστολή έχει δώσει και ο αθλητικός διευθυντής του Ολυμπιακού, Αντόνιο Κορδόν.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα