Ολυμπιακός: Το δύσκολο βράδυ του Μαρτίνεθ

Ολυμπιακός: Το δύσκολο βράδυ του Μαρτίνεθ

ελλαδα

bet365

Η εικόνα αλλά και το αποτέλεσμα κόντρα στη Φράιμπουργκ έχουν δημιουργήσει ένα βαρύ κλίμα για τον Ντιέγκο Μαρτίνεθ στον Ολυμπιακό, με όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά.

Εφιαλτικά κύλησε η βραδιά του Ολυμπιακού στο Φράιμπουργκ όπου ηττήθηκε με το βαρύ 5-0 από την τοπική ομάδα και η εμφάνιση προκάλεσε έντονο προβληματισμό. Οι Πειραιώτες ήταν πίσω στο σκορ με 2-0 μόλις στο 8' ενώ πήγε στα αποδυτήρια με τον φωτεινό πίνακα να γράφει 4-0.

Όπως είναι λογικό, πρόκειται για ένα δύσκολο βράδυ του Ντιέγκο Μαρτίνεθ καθώς τόσο η εικόνα όσο και το σκορ δημιουργούν ένα βαρύ κλίμα με αποτέλεσμα στις τάξεις των «Ερυθρολεύκων» να προκύπτει προβληματισμός.

Να θυμίσουμε πως αυτό είναι η δεύτερη βαριά ήττα του Ισπανού κόουτς στον πάγκο του Ολυμπιακού, μετά το 4-2 στο «Γ. Καραϊσκάκης» κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Από εκεί και πέρα, μένει να φανεί το τι αποφάσεις θα ληφθούν από την ομάδα για την τεχνική ηγεσία των Πειραιωτών, οι οποίες αν είναι άμεσες, σημαίνει πως η ομάδα θα πάει την Κυριακή στον Βόλο με υπηρεσιακό προπονητή.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα