Καρβαλιάλ: «Όποιος φορά τη φανέλα του Ολυμπιακού πρέπει να παίξει στο μάξιμουμ»

Ο Καρβαλάλ

bet365

Ο Πορτογάλος προπονητής ήταν ξεκάθαρος ως προς το τι πρέπει να κάνει η ομάδα του και τι οι παίκτες του παρά το ότι το ματς με την Τόπολα θα είναι χωρίς κόσμο.

Ο έμπειρος Πορτογάλος τεχνικός στη συνέντευξη Τύπου του Ολυμπιακού πριν τον αγώνα με τη Μπάτσκα Τόπολα την Πέμπτη στο Φάληρο δεν θέλησε να βρει δικαιολογίες. Ούτε καν στο γεγονός ότι η ομάδα δεν θα έχει τον κόσμο της στο πλευρό της.

Ειδικότερα επισήμανε για:

Το εάν είναι έτοιμη η ομάδα: «Καλησπέρα ναι είμαστε έτοιμοι για το πολύ σημαντικό παιχνίδι. Εχουμε την ευφυϊα να καταλάβουμε τα σωστά πράγματα στην ομάδα. Πάνω σε αυτή τη βάση για τη σωστή διαδικασία. Ο στόχος μας είναι κερδίσουμε το παιχνίδι αύριο. Ίσως και με ισοπαλία εξασφαλίζουμε την πρόκριση. Αυτός είναι ο στόχος μας. Να νικήσουμε».

Την απουσία του κόσμου και εάν είναι ντεσαβαντάζ: «Δεν υπάρχει κανένα μειονέκτημα. Όποιος φορά τη φανέλα του Ολυμπιακού πρέπει να παίξει - και να παίζει - στο μάξιμουμ. Δεν υπάρχει κανένα μειονέκτημα γιατί όποιος φοράει τη φανέλα του Ολυμπιακού θα πρέπει να αγωνίζεται στο μάξιμουμ της απόδοσής του. Δεν υπάρχει καμία δικαιολογία να μην το κάνει».

Τον τρόπο δουλειάς του και την 11άδα: «Όχι δεν θα σας πω την 11άδα. Πρώτα οι παίκτες πρέπει να τη μάθουν. Τις τελευταίες 10 ημέρς όλη η συγκέντρωσή μας είναι να νικήσουμε αυτό το ματς. Δεν γίνεται να αλλάξουμε τα πάντα. Θα ήταν ανόητος κάποιος το πίστευε αυτό. Έχουμε κοιτάξει τα στοιχεία που πρέπει για το ματς και μετά θα κοιτάξουμε και άλλες αλλαγές».

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα